closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Нива" (Тернопіль) - "Агрон-ОТГ" (Великі Гаї) 2:2

Товариський матч. "Нива" (Тернопіль) - "Агрон-ОТГ" (Великі Гаї)  2:2
Изменить размер a+ a-
442
0

10 березня чемпіон Тернопільської області 2017 року великогаївський "Агрон-ОТГ" у Синькові Заліщицького району на футбольному полі зі штучним покриттям у контрольному матчі розійшовся миром з друголіговою тернопільською "Нивою" – 2:2.

У першому таймі голів команди не забивали, натомість їх з рогу достатку було у другій половині зустрічі. Першими на 57-й хвилині відзначилися чемпіони Тернопільщини. В цьому епізоді невдало зіграв голкіпер "Ниви", якого підстеріг правий півзахисник "Агрону-ОТГ" Андрій Понєдєльнік і переправив м’яча у сітку воріт (1:0). На 70-й хвилині "Нива" зрівняла рахунок. Сталося це після кутового, коли Олександр Апанчук завдав точного удару головою (1:1). Згодом "Агрон-ОТГ" отримав право на пробиття пенальті (на Понєдєльніку порушив правила кіпер "Ниви"). Однак Дмитро Коник одинадцятиметровий не забив – воротар вгадав напрямок польоту м’яча і зумів його потягнути, як і повторний удар після добивання Тараса Семенця, котрий вийшов на заміну. Але не пройшло і двох хвилин як великогаївська команда друге в матчі повела в рахунку. На 75-й хвилині футболісти "Агрону-ОТГ" вийшли три проти двох оборонців і їхній центральний півзахисник Роман Гаврилюк поцілив у ворота (2:1). А крапку в матчі поставив центрбек "Ниви" Богдан Слоневський, ударом з середньої відстані після розлогії комбінації (2:2).

"Агрон-ОТГ" у звітному матчі вийшов у такому стартовому складі: Мазур – Лук’янов, Андрієшин, Анатолій Гринченко, Коник – Кривобедрий, Гаврилюк, Когут, Понєдєльнік – Глухан, Мельник.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →