closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зимова першість Закарпаття: огляд чвертьфіналів

Зимова першість Закарпаття: огляд чвертьфіналів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
345
0

ФК "Заріччя" – ФК "Верховина" (Міжгір’я) – 2:1

(Велишкович Ростислав, 2; Булеза Юрій 58 – Муска Іван, 45+1)

Команди подарували хороше протистояння. У першому таймі визначальними стали перші й останні хвилини зустрічі, коли суперники по разу відзначилися. Отож на перерву встановився паритет – 1:1. Та все ж заріччяни діяли, очевидно, дещо краще, бо в другій "сорокап’ятихвилинці" зберегли свої ворота "сухими", а на її самому початку забили переможний гол. Отже, колектив з Іршавщини став єдиним представником району й першої ліги загалом у півфіналі турніру.

ФК "Севлюш" – ФК "Бужора" (Іршава) – 3:1

(Жуков Дмитро (автогол), 61; Чедрик Михайло, 71; Реплюк Михайло, 79+ – Кохан Станіслав, 9)

Перший тайм зустрічі завершився доволі неочікувано. Гості грали під першим номером, однак бужорці вдало побудували гру на контратаках, і десятий номер іршавців відкрив рахунок, відгукнувшись на добивання. Із тим суперники й пішли на перерву. Звичайно, у другому таймі неприйнятний рахунок спонукав виноградівців іти вперед. Зрештою, господарі продемонстрували звичний для себе атакувальний футбол із реалізацією, забивши два м’ячі (один із пенальті) плюс автогол. Заради справедливості слід зазначити, що й гості змарнували кілька нагод, щоб принаймні перевести матч на 11-метрову серію. Та в підсумку 3:1, і "Севлюш" останнім доповнює квартет півфіналістів.

ФК "Середнє" – ФК "Ужгород" – 1:1, за пенальті 4:3

(Качур Іван, 32 – Соскида Руслан, 16; післяматчеві пенальті: Качур Іван+, Трачук Віталій+, Котьо Станіслав+, Рацин Дмитро+ – Чумак Віктор+, Лазар Андрій+, Білінський Роман+, Предчук Антон-, Соскида Руслан-)

Обидва суперники заслуговують на повагу. Хоч м’ячем більше володіли середнянці, однак ужгородці діяли холоднокровно в захисті й за першої ж нагоди йшли вперед. Саме представники обласного центру першими відкрили рахунок завдяки впевненим діям Руслана Соскиди. За якийсь час докладені зусилля в нападі дали результат і господарям – постарався Іван Качур.

Після перерви характер поєдинку особливо не змінився, хіба що суперникам не вдалося відзначитися. Більше атакували середнянці, їх візаві вправно захищалися й пробували самі атакувати. У підсумку нічия, отож довелося пробивати пенальті. Срібний призер чемпіонату показав стовідсотковий результат у "пострілах", до того ж виручив і воротар. Таким чином далі проходить представник Ужгородщини.

ФК "Минай" – ФК "Поляна" – 4:0

(Пиняшко Василь, 8; Гегедош Роберт, 54, 90; Образцов Владислав, 72)

І в цьому поєдинку обидві команди заслуговують на добрі слова в ігровому плані, але теж перемогу здобув представник Ужгородщини, притому впевнену. "Минай" розпочав у властивій собі манері: задіюючи швидкості та точні передачі, прагнув якнайшвидше увійти в карний майданчик суперника або ж на вигідну ударну позицію загалом. Полянці, діючи другим номером, не "мандражували", а відвівши загрозу від своїх воріт, тут же переходили в наступ. І все ж на початку матчу чемпіон області відкрив рахунок, а в другом таймі ще тричі підібрав ключі до воріт суперника. Притому не грав на утримання рахунку й був винагороджений голом ще й на останній хвилині зустрічі.

Представник Свалявщини також мав хороші нагоди відзначитися. Утім удари мети не досягли – десь забракло точності, а десь майстерності на завершальній стадії.

Основні події розгорнулися після перерви. Зокрема, після другого пропущеного м’яча керівництво клубу й команди полянців досить емоційно зреагувало на взяття воріт і навіть закликало своїх футболістів зійти з поля. Мотивація до такого вчинку: перші два голи були забиті з положення поза грою. Що ж, тепер моєму колезі Степанові Селменському буде що аналізувати в телепрограмі "Час футболу".

Утім після кількахвилинної паузи в матчі його учасники продовжили змагатися. Далі другим кульмінаційним моментом стала 70 хв. У полянців Богдан Павлич отримав жовту картку й залишив поле. Натомість, прикро, зазнав ушкодження Ігор Вагін, і партнери винесли його зі штучного газону. Зате порадував Михайло Кополовець, який вийшов у минайців на заміну й уперше з’явився в "роботі" після травми, активно підключаючись до дій свого колективу.

До честі команди зі Свалявщини, вона не замкнулася біля своїх воріт у меншості. Навпаки, відбивши атаки суперника, сама йшла вперед. Утім рахунок так і не змінився. "Минай" – у півфіналі.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →