closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Діназ" (Вишгород) - "Оболонь-Бровар" U-19 (Київ) 1:2

Товариський матч. "Діназ" (Вишгород) - "Оболонь-Бровар" U-19 (Київ) 1:2
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
238
0

В неділю "Діназ" в Конча Заспі зустрівся в товариському матчі з резервістами професійної "Оболонь-Бровар" U-19, котрою керують Олег Мазуренко та Олександр Антоненко. Системність підготовки обох команд різна – пивовари вже півтора місяці працюють в режимі щоденних тренувань, діназівці ж проходять етап серйозних фізичних навантажень, - тому й результат матчу виявився відповідним. Мінімальну перемогу з рахунком 2:1 отримали оболонці.

За великим рахунком наша команда у першій половині зустрічі не створила практично жодного гольового моменту. Мабуть через те, що тренерському штабу довелося задіяти кількох гравців на незвичних для себе позиціях, а також кинути в бій новачків. "Пивовари" ж досить вдало контролювали м’яч в центрі поля і швидко доставляли його в карний майданчик "Діназу". Голкіперу В’ячеславу Пруднікову довелося кілька разів демонструвати всю свою майстерність аби ліквідувати загрозу. Але все ж наприкінці тайму йому довелося витягувати м’яч з сітки власних воріт.

По перерві Володимир Бондаренко кинув у бій нових виконавців і це значно пожвавило атакуючу міць команди. Вже в перші хвилини діназівці створили напругу у карному майданчику "Оболонь-Бровар", але до логічного завершення свої атаки так і не довели. Натомість на 53-й хвилині допустилися грубої помилки в обороні. Голкіпер "пивоварів" вибив м’яч від власних воріт, а нападник довершив цю просту комбінацію точним ударом в ціль з центральної зони. Тренерський штаб "Оболонь-Бровар" зробив також кілька замін, котрі не пішли на користь їх команді. В результаті гра на полі практично вирівнялася і пішла на зустрічних курсах. Наприкінці зустрічі на поле вийшов досвідчений Роман Капанистий, котрий першим же дотиком головою замкнув подачу від кутового Ігоря Лущана. На більше вишгородцям не вистачило ні сил, ні часу, ні снаги.

"Сьогодні для нас був хороший урок футболу, як потрібно контролювати м’яч в центрі поля, - говорить Володимир Бондаренко. – В першому таймі ми поступалися супернику, потім були зроблені відповідні перестановки і гра вирівнялася. На цей раз довелося грати без кількох наших вихованців, котрі поїхали на турнір до Вінниці, а також перевірити в дії потенційних новачків, які вперше приєдналися до команди. Непогане враження справив центральний півзахисник, він не мав тих фізичних навантажень, які були у наших хлопців останнім часом і демонстрував досить хорошу швидкість на полі. Ми з ним продовжимо співпрацю. Часу до старту сезону залишилося не так багато, тому надалі будемо налагоджувати ігрові зв’язки. Період експериментів пора завершувати. Мене радує ще й те, що останнім часом в команду повертаються гравці, які недавно пішли. Дзвонять, пропонують свої послуги. Прізвищ поки не називатиму і це не означає, що ми братимемо всіх підряд, але тенденція надихає".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →