closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зимова першість Закарпаття: в очікуванні півфіналів

Зимова першість Закарпаття: в очікуванні півфіналів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
222
0

У суботу й неділю відбудуться матчі передостанньої стадії змагань.

17 березня (субота)
Виноградів, стадіон "Пластмасовик"

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Середнє"

Незважаючи на те, що поєдинок відбудеться у Виноградові, а отже, буде і номінальний, і реальний господар, грати важко буде обом командам. Адже вони достойні одна одної: зустрічаються не лише кращі колективи цьогорічної зимової першості, а й бронзовий та срібний призери минулого чемпіонату. До речі, в останньому суперники обмінялися очками: 0:1 і 4:1. Крім того, останні матчі обох клубів у ЗП (відповідно з ужгородцями та бужорцями) продемонстрували не тільки сильні їх сторони, а й слабкі. Отож слід очікувати на нелегке протистояння. Можливо, і з серією пенальті або ж, принамні, із перевагою в один м’яч на користь і одних, і інших. Дуже важливо тактично правильно підготуватися до цього поєдинку й уміти "перешикуватися" у разі "фос-мажору" – скажімо, першого пропущеного м’яча.

18 березня (неділя)
Середнє, селищний стадіон

ФК "Минай" – ФК "Заріччя"

Не знаю, що повинно статися, щоб у цій грі поступився "Минай", але саме цей факт може… допомогти "Заріччю"! Адже що їм втрачати в поєдинку з мегафаворитом? Необхідно по максимуму сконцентровано вийти на поле і якщо поступитися, то з високо піднятою головою. А якщо пощастить… Утім, це буде справжньою сенсацією. Що ж до представника Ужгородщини, то багато що визначить загальний рахунок матчу, наскільки вони швидко заб’ють гол.

Хто виграє: "Севлюш" чи "Середнє"? Наскільки "Заріччю" вдасться протиставити себе "Минаю"? Саме відповіді на ці запитання будуть основними в плані інтриги обох півфіналів.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →