closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Закарпаття-2018: анонс 1/16 фіналу

Кубок Закарпаття-2018: анонс 1/16 фіналу
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
593
0

Не встигла завершитися зимова першість, а матимемо старт ще одного, по-справжньому "бойового" турніру!

У неділю вболівальники зможуть спостерігати за вісьмома поєдинками. Початок матчів о 15:00.

ФК "Невицький замок ОК ДЮСШ Україна" (Невицьке) – ФК "Вільхівці"

В аутсайдера Західної зони першої ліги й невдахи зимової першості проти середняка вищої ліги мало шансів на успіх. Отож найвірогіднішою є перемога гостей. Утім подивимося, наскільки господарі серйозно налаштуються на суперника й скористаються фактором свого поля.

ФК "Стройне" – ФК "Діброва" (Н.Апша)

Представник районного чемпіонату Свалявщини прийматиме середняка Східної зони першої ліги. Від матчу слід очікувати серйозного протистояння. З одного боку, статус нижньоапшанців вищий. Але вони грають у гостях. Плюс не забуваймо, що нинішні господарі впевнено "вибили" в першому ж раунді Кубка Закарпаття-2017 іршавську "Бужору" – 3:0. Отож усе може бути й цього разу!

ФК "Сільце" – ФК "Вітязь" (Концгазо)

Шанси на успіх більші в гостей. Вони – іменитіші, набрали більше обертів у зимовій першості. Утім і "Сільце" в ЗП показало, що не є хлопчиками для биття. Отож гра видасться нелегкою.

ФК "Авангард" (Тересва) – ФК "Карпати" (Дубове)

Аутсайдер Східної зони першої ліги приймає бронзового призера. У чемпіонаті нинішні гості впевнено переграли свого суперника – 5:1 і 7:0. Плюс карпатівці увійшли "в тонус" завдяки зимовій першості. Усі козирі – у руках саме футболістів із Дубового.

ФК "Фаворит" (Шишлівці) – ФК "Карпати" (Рахів)

Представник Ужгородщини "районного масштабу" навряд чи зможе гідно протистояти вищолігівському колективу. Тим паче, що доволі слабко себе проявив у зимовій першості. Чого не скажеш про "Карпати". Отож рахівці – незаперечні фаворити.

ФК "Сокіл" (Кінчеш) – ФК "Заріччя" перенесено на 24 березня

Цікаве протистояння середняків Західної зони першої ліги. Потенціал гостей, щоправда дещо вищий. До того ж вони чудово себе зарекомендували в зимовій першості, вийшовши із групи з першого місця при двох вищолігівських колективах. Натомість кінчешці приймають удома, а в першості двічі перемогли свого нинішнього суперника – 2:1 і 3:0. Як-то буде цього разу?

"Мукачівська футбольна академія" (Мукачево) – ФК "Н.Коропець"

Цікаве мукачівське дербі. Юнаки з міста протистоятимуть бронзовому призерові Західної зони першої ліги. Об’єктивно: шанси вищі в гостей. Та спортивна амбітність юнаків буде високою. Чи зможуть вони себе гідно протиставити землякам?

ФК "Дерцен" – ФК "Копаня" – матч не відбудеться у зв’язку зі зняття команди гостей із розіграшу Кубка

ФК "Колос" (Ракошино) – ФК "Бобовище" – матч перенесено на штучне поле санаторно-курортного комплексу "Термал Стар". Початок о 14:00.

Ще одне мукачівське дербі. Його ще й жартома назвали "матчем через дорогу". Тобто йдеться про сусідське протистояння. Останній раз чемпіон Західної зони першої ліги та її аутсайдер зустрічалися в зимовій першості й зіграли 1:1. "Колос" діятиме вдома, але найімовірніше, що бобовищанці зробили висновки з тієї "мирної угоди". А отже, повинні здобути, можливо, і важку, та все ж перемогу.

ФК "Колос" (Іванівці) – ФК "Спарта" (Воловець)

Цікавою буде гра районних команд. Одна з яких є новачком змагань, а інша вже понюхала пороху в минулому Кубку. На стороні Іванівців поле, в активі "Спарти" певний досвід виступів. Суперники приблизно однаково рівня, а тому слід очікувати принципового протистояння.

Із 8 матчів далеко не в усіх усе зрозуміло з погляду теоретичних шансів. Плюс не забуваймо: це Кубок, а в ньому все можливо, як ніколи!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →