closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Юста-2018. 1/4 фіналу. Післямова

Меморіал Юста-2018. 1/4 фіналу. Післямова
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
511
0

Богдан Костик, наставник "Юності" з Верхньої Білки: "Загалом я задоволений сьогоднішнім матчем. Ми зіграли дисципліновано, результат за грою, я вважаю. Нам протистояла перспективна, добре підготовлена молодь, з якою працюють висококваліфіковані тренери. Це була надзвичайно емоційна гра на вибування, де переміг сильніший. Ми забили два м’ячі. "Юність" могла збільшити перевагу в рахунку, адже мала чимало гольових нагод, але, на жаль, наша команда не використала їх сповна. Треба працювати над реалізацією моментів, щоби не доводити матчі до "валідольного" завершення. Зараз наше основне завдання – пройти якомога далі на Меморіалі Ернеста Юста і підготуватися належним чином до чемпіонату Львівської області".

Олег Колобич, наставник "Вереса" U-19: "Погано, що ми не змогли пройти далі. Хотіли далі готуватися до чемпіонату України через турнір пам’яті Ернеста Юста, але, на жаль, не вийшло. Сьогодні ми дали проявити себе на футбольному полі гравцям, котрі мають небагато ігрового часу у всеукраїнській першості. Прикро, що допустили дві помилки під час розіграшу стандартів, що, в принципі, вплинуло на хід поєдинку. На мою думку, гра була більш-менш рівною, але наш суперник досвідченіший, тому і реалізував свої гольові моменти. Натомість молоді футболісти "Вереса" втратили концентрацію і не зіграли надійно. Насамперед нам потрібно набиратися досвіду. 31-го березня в нас відповідальне протистояння в рамках чемпіонату України серед юнаків зі львівськими "Карпатами", наполегливо готуватимемося, аби здобути в ньому перемогу".

Віталій Пономарьов, головний тренер "Миколаєва": "Звісно, ми орієнтувалися на те, що гратимемо першим номером. Планували забити швидкий м’яч, але не вдалося, тому протистояння з "Кордією" в психологічному плані вийшло напруженим і цікавим. Будь-яка помилка, будь-яка контратака могли нам дорого коштувати. З одного боку це дуже добре в процесі підготовки до сезону, під час якого будуть різні матчі. Завжди є недоліки, які потрібно виправляти, але загалом ми зіграли впевнено. Двічі забили, мали ще чимало гольових нагод для збільшення переваги, однак, на жаль, їх не реалізували. Щиро дякую хлопцям за організовану гру. Ми перемогли і пройшли далі, тому, зрозуміло, результатом зустрічі з командою Мурованого я задоволений. Меморіал Ернеста Юста розглядаємо насамперед як хорошу можливість підготовки до обласного чемпіонату. Очевидно, якщо "Миколаїв" уже дістався до півфіналу, то побореться за перемогу на цьому турнірі".

Микола Оприск, президент ФК "Миколаїв": "Мої враження звичайно тільки позитивні, адже команда перемогла, і вийшла в 1/2 фіналу турніру. Наші футболісти переважали суперника на протязі цілого поєдинку, як в першому, так і в другому таймі хлопці мали безліч гольових моментів. Після забитого мяча, стало виникати ще більше нагод для взяття воріт, однак нам просто не щастило, мяч попадав усюди, окрім рамки воріт Мурованого (сміється), але в кінці матчу все таки залетів. Суперник зовсім не здивував, я прогнозував що вони будуть грати від оборони, але це чверть-фінал, і "Кордія" добре старалась. А стосовно основного, то вже видно, що наша команда підготовлена, будемо боротися за перемогу в пів-фіналі за вихід у фінал турніру Ернеста Юста".

Роман Танечник, захисник ФК "Миколаїв": "Суперник нас зовсім не вразив, тільки в першому таймі пробував щось навязати, однак ми повністю контролювали хід гри, мали багато моментів щоб відзначитись, але довго не могли забити. Добре що все таки зуміли двічі розписатися у воротах "Кордії", і наша команда заслужено вийшла дальше в наступний етап турніру. Наші результати є підтвердженням того, що ми набрали дуже хороші кондиції, граєм велику кількість поєдинків з різними колективами, поки в нас все дуже добре виходить. Надіюсь що в новому сезоні все буде так само. Також від себе та команди щиро дякую вболівальникам за класну підтримку".

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →