closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Рочин" (Соснівка) – "Карпати" U-19 (Львів) 1:1

Товариський матч. "Рочин" (Соснівка) – "Карпати" U-19 (Львів) 1:1
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
373
0

Срібний призер Прем'єр-ліги Львівщини і наразі лідер західної групи аматорської першості України (без жодної поразки) соснівський "Рочин" зіграв на штучному покритті стадіону імені Богдана Маркевича у Винниках товариський поєдинок зі львівськими "Карпатами" U-19, які тренує відомий екс-голкіпер "зелено-білих" Андрій Тлумак.

У зв'язку зі сильним снігопадом команди зіграли два тайми по 35 хвилин замість традиційних 45-ти. Юні "карпатівці" повели в рахунку вже в першій половині зустрічі після розіграшу кутового. "Рочинці" відновили рівновагу у другій 35-хвилинці. Пенальті чітко реалізував Роман Васюта – 1:1.

"Сьогодні внесли корективи у гру погодні умови, тому ми не побачили якісного футболу, який би хотіли побачити у виконанні обох команд. Був на перегляді в нас один гравець, адже ми шукаємо виконавців, котрі би могли закрити наші слабкі місця. До початку другої частини чемпіонату ще є час, переглядатимемо потенційних новачків. Ми сьогодні не грали в оптимальному складі, оскільки є мікротравма в Олександра Портянка, крім того, травмовані Андрій Дева та Микола Богданов. Добре, що сьогодні наші гравці провели матч без травм на важкому полі. В той же час, на жаль, ми знову пропустили гол зі стандартного положення", – зазначив після матчу наставник соснівського клубу Володимир Підкіпняк.

Наступний спаринг футболісти "Рочина" планують провести 25-го березня у Винниках проти чинного чемпіона Волині серед аматорів "Луцьксантехмонтажу-536".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →