closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Юста-2018. "Скала" (Стрий) - "Локомотив" (Рава-Руська) 3:0. Післямова

Меморіал Юста-2018. "Скала" (Стрий) - "Локомотив" (Рава-Руська) 3:0. Післямова
Изменить размер a+ a-
559
0

Головні тренери "Локомотива" (Рава-Руська) та "Скали" (Стрий) прокоментували матч 1/4 фіналу Меморіалу Ернеста Юста.

Роман Самчук: "Далася взнаки різниця в класі, адже футболісти "Скали" виступають у другій лізі України, відповідно значно швидше приймають рішення, краще працюють з м’ячем. Фактично вони повністю нас переграли. Тим паче, ми сьогодні грали не оптимальним складом. Намагалися дуже не розкриватися, адже це гра на виліт. Сподівалися довести матч до серії післяматчевих пенальті, але пропустили два швидкі м’ячі, так би мовити, ще не вийшовши з автобуса. Це був потужний психологічний удар, після якого ми не змогли оговтатися. Наразі шукаємо спаринг-партнерів для підготовки до нового сезону. Поки що тренуємося на штучному полі в Раві-Руській, щойно дозволить погода – перейдемо на трав’яне покриття поблизу Львова".

Роман Гнатів: "Загалом гру своїх підопічних я оцінюю позитивно. Вони створили чимало моментів, але на завершальній стадії атаки підводила реалізація. Останні два тижні ми не мали контрольних матчів і випали з ігрового тонусу. Різниця в класі між командами була відчутною, тому підсумковий результат матчу, я вважаю, закономірний. Футболісти Рави-Руської виграли першу лігу і вийшли в Прем’єр-лігу Львівщини. Це вже говорить, що нам дістався серйозний суперник. Щоправда, очікував від них більшого спротиву. Згодом я дізнався, що взимку їх залишили декілька провідних гравців.

Для "Скали" Меморіал Ернеста Юста – насамперед генеральна репетиція старту весняної частини сезону другої ліги України. Якщо вийдемо у фінал – перед нами однозначно стоятиме завдання виграти цей турнір. Ми єдина команда майстрів на цьогорічному меморіалі видатного тренера, тож статус зобов’язує нас щоматчу грати на перемогу.

Складно сказати, чому Петро Намуйлик за лічені секунди до завершення поєдинку вдарив суперника в обличчя й отримав вилучення. Впродовж зустрічі не було грубої гри ні з нашого боку, ні з боку суперника, тому важко зрозуміти, що спричинило таку реакцію. Безумовно, це негідна поведінка нашого футболіста. Обов’язково розберемо цей епізод, аби в офіційних матчах Намуйлик не підводив таким чином команду".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →