closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Юста-2018. 1/2 фіналу. Післямова

Меморіал Юста-2018. 1/2 фіналу. Післямова
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
700
0

Віталій Пономарьов, оловний тренер "Миколаєва": "Гра, як ми й очікували, вийшла напруженою. "Малинськ" – хороша команда, яка перебуває на провідних ролях у західній групі аматорської першості України. У першому таймі загалом була рівна гра, хоча ми мали більше гострих моментів. Забили незадовго до свистка на перерву. У другій 45-хвилинці переграли суперників, створили чимало гольових нагод і заслужено перемогли, подвоївши перевагу в рахунку. Футболісти "Миколаєва" виконали установку на матч, зіграли дисципліновано – кожен на своїй позиції. Ігор Балух – один із ключових гравців нашого клубу. Він часто забиває важливі м’ячі. Так сталося і в цьому матчі.

Верхня Білка, з якою ми поміряємося силами у фіналі Меморіалу Ернеста Юста, вже стала для нас принциповим суперником – торік ми зустрічалися у фіналі Кубку, Суперкубку Львівщини, двічі – в Прем’єр-лізі Львівської області. Завдяки своєму президентові Олександру Рольку ця команда постійно розвивається, роблячи обласний футбол сильнішим. Турнір пам’яті легендарного Ернеста Юста є насамперед хорошою можливістю підготовки до нового сезону, але, зрозуміло, що колективи, які дійшли до фіналу, гратимуть на перемогу. Тому очікую, що фінальна зустріч вийде складною, де на першому місці буде результат.

Щиро дякую від себе і футболістів "Миколаєва" вболівальникам, котрі приїхали у Винники, аби підтримати нас у поєдинку з Малинськом. Хочеться, щоби вони завжди, в різні моменти залишалися з командою.

Богдан Костик, головний тренер "Юності" з Верхньої Білки: "Ми зіграли компактно, дисципліновано в задній лінії. Позакривали всі зони, тактично побудували гру таким чином, щоби футболісти "Скали" не могли нічого створити попереду. В першій половині зустрічі ми мали три хороші нагоди, аби вийти вперед, але підвела реалізація. Над цим іще треба попрацювати. Ми не лише зіграли на рівних із професійноюкомандою, а й у деяких компонентах були кращими. Я переглядав матчі "Скали", очікував від них такої гри, фактично вони нас нічим не здивували. Помітно, що це навчені гравці, котрі не б’ють м’яч куди-завгодно. До перемоги над стрийським клубом долучилися близько сотні наших уболівальників, які прибули на "Арену Довге". Щиро вдячний їм за потужну підтримку і, сподіваюся, вона буде стабільною і не менш потужною впродовж нового сезону".

Роман Гнатів, головний тренер стрийської "Скали": "На жаль, ми не змогли перемогти і вийти у фінал. Нам потрібно було агресивніше грати в атаці. Моментів, яких ми створили, було недостатньо. В цьому, зокрема, заслуга нашого суперника, який грамотно відіграв в обороні. Загалом гра була рівна, моментами переважали наші опоненти, моментами ми. Верхня Білка краще використала свої гольові нагоди, натомість ми слабко відіграли в атакувальних діях. Не вважаю, що це вплинуло на результат зустрічі, але рівень суддівства в такому матчі, як на мене, міг би бути вищим. "Юність" – однозначно найсильніша з команд, з якими ми зустрічалися на цьогорічному турнірі пам’яті Ернеста Юста.

Кольори Верхньої Білки захищають гравці, котрі пройшли хорошу футбольну школу, і яких я чудово знаю. Так, вони вже вікові, але досвідчені. Я в принципі чекав такої непоступливої гри. За тиждень до старту весняної частини другої ліги України ми отримали непоганий спаринг, побачили свої слабкі сторони, над чим іще треба працювати. Попереду в нас тренувальний тижневий цикл, упродовж якого готуватимемося до першого офіційного матчу в чемпіонаті проти житомирського "Полісся".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →