closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

У "Діназі" ще два новачки

У "Діназі" ще два новачки
Изменить размер a+ a-
323
0

За останній місяць новий тренерський штаб "Діназу" на чолі з Володимиром Бондаренко запросив і переглянув чимало нових футболістів. Серед них є досить знані в регіоні гравці. Дехто вже потрапив до заявки, дехто ще тільки оформлює стосунки з вишгородською командою.

Останнім часом стало відомо, що у складі "Діназу" виступатимуть захисник Артем Коновалов та півзахисник Артем Марченко. Обидва гравці потрапили до заявки команди на новий сезон.

Коновалов попередні сезоні провів у "Десні" з Погребів, зігравши за клуб 42 матчі у вищій лізі. Таким чином, він стане ще одним футболістом, котрий перебрався у Вишгород з цієї сільської команди.

Марченко, як повідомляє сайт КОФФ, до цього грав у столичному "Меркурії". А ще раніше в обласному чемпіонаті захищав у різні часи кольори київських "Арсеналу", "Локомотиву" та РВУФК. Стрілецький актив футболіста нараховує 12 забитих м’ячів. В послужному списку півзахисника зазначені також виступи на професійному рівні й турнірні мандри Польщею.

"Досвідчений футболістів ми запрошуємо вибірково і робимо перш за все для того, щоб поряд з ними міцніла і росла наша молодь, - говорить Володимир Бондаренко. – Тільки такий сплав молодості та досвіду дає хороший результат. Бо ми робимо акцент у своїй роботі на юних вихованців футбольної академії "Діназу". Саме вони отримуватимуть левову частину ігрового часу, як у вищій, так і першій лігах"

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →