closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

У вищій лізі чемпіонату Тернопільської області зіграють 10 команд

У вищій лізі чемпіонату Тернопільської області зіграють 10 команд
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1494
0

29 березня у приміщенні Федерації футболу Тернопільської області відбулася нарада з представниками футбольних команд вищої та першої ліг. За її підсумками, офіційні особи 26 футбольних команд дали попередню згоду на участь у чемпіонаті Тернопільської області 2018 року.

Команди розділено на дві ліги – вищу і першу.

До вищої ліги увійшли: "Агрон-ОТГ" (В. Гаї), "ДСО-Поділля" (Тернопільський район), "Кристал" (Чортків), ФК "Бережани", "Колос" (Зборів), "Дністер" (Заліщики), ФК "Козова", "Збруч" (Підволочиськ), ФК "Вишнівець-1", ФК "Тернопіль".

16 команд першої ліги за територіальним принципом розділено на дві групи – південну і північну.

До південної групи увійшли колективи: ФК "Скала-Айва" (Скала-Подільська), ФК "Трибухівці" (Бучаччина), ФК "Заводське" (Чортківщина), "Колос" (Бучач), "Юність" (с. Горішня Слобідка, Монастириський р-н.), ФК "Підгайці", ФК "Вигнанка" (Чортківщина), ФК "Мельниця-Подільська" (Борщівщина).

Північну групу склали команди: ФК "Копичинці", ФК "Шумськ", ФК "Тернопіль-Педліцей", ФК "Збараж", "Три валети" (Кременець), "Арсенал" (Білокриниця, Кременецький р-н), ФК "Вишнівець-2", "Зоря" (Хоростків).

Команди першої ліги на першому етапі гратимуть два кола, а потім перша і друга четвірки кожної з груп об’єднаються і визначатимуть місця з 1 по 8 і з 9 по 16-те з так званими "золотими" очками. На другому етапі команди гратимуть у два кола з колективами, з якими не грали на першому етапі.

Старт нового сезону заплановано на неділю, 22 квітня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →