closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Кристал" (Чортків) - "Покуття" (Коломия) 5:2

Товариський матч. "Кристал" (Чортків) - "Покуття" (Коломия) 5:2
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
628
0

31 березня учасник аматорського чемпіонату України та бронзовий призер чемпіонату Тернопільської області чортківський "Кристал" у Синькові Заліщицького району в товариському матчі зустрічався зі ще одним учасником аматорського чемпіонату – командою "Покуття" (Коломия, Івано-Франківська область) і впевнено переміг суперника з рахунком – 5:2.

Перший гол чортківська команда забила на 39-й хвилині. Після прострільної передачі з лівого краю атаки Яном Ковалевським, м’яч у сітку воріт "Покуття" спрямував Олексій Балабан (1:0). А на самому початку другого тайму гольовою теж була передача від лівої бровки. Цього разу в ролі асистента виступив Андрій Понєдєльнік, а точним виявився удар Назара Ільчишина (2:0).

На 67-й хвилині автором голу став чортківчанин Андрій Понєдєльнік, якому вже асистував Назар Ільчишин, котрий вивів свого партнера по команді віч-на-віч з голкіпером "Покуття" і Андрій майстерно того переграв (3:0). На 73-й хвилині чортківська команда організувала швидку атаку через центр. Знову Назар Ільчишин шикарною передачею вивів цього разу Віталія Драча на побачення з голкіпером і той був точним (4:0).

Миттєва розслабленість гравців "Кристалу" коштувала їм двох пропущених голів на 80 і 82-й хвилин (перший пропущений гол був з пенальті, який справедливо призначив арбітр матчу). І все ж крапку в матчі поставили саме гравці чортківської команди! На 85-й хвилині камерунець Джон Домален Гайтана забив красень-гол потужним ударом метрів з 20-ти у самісіньку "дев’ятку" (5:2).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →