closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Ярослав Москаленко підтримав футбольних козаків

Ярослав Москаленко підтримав футбольних козаків
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
556
0

Київська обласна федерація футболу на чолі з Ярославом Москаленком повною мірою профінансувала кількаденний виступ збірної Київщини, основою якої був "Енергетик" з Вишгорода, на XXIII Меморіалі Вадима Третьякова. Футбольні козаки, котрим уже виповнилося 40 років, змагалися в спортзалі Національного технологічного університету в Чернігові. Суперниками наших земляків були ветерани місцевої "Десни" та ніжинського футболу, а також гості з Білорусі — команди Бреста, Гомеля та Могильова.

Микола Король, очільник Комітету ветеранів обласної федерації та голова Вишгородської районної федерації футболу, згуртував не просто конкурентоспроможний — яскравий колектив однодумців. Хлопці з Київщини продемонстрували неабияку вправність на майданчиках укороченого розміру та міцний характер у всіх поєдинках, але передусім — з чернігівцями, котрих обіграли з рахунком 5:4, та гомельцями — 4:1.

Повпреди столичного регіону поступилися лише ніжинцям і фінішували у підсумку другими на престижному міжнародному дійстві. Двоє наших гравців — сам Король та Сергій Швець — отримали індивідуальні відзнаки. Але з найкращого боку зарекомендували себе ще й Олександр Костюченко, Едуард Цихмейструк і Роман Пахолюк.

— Ми вельми вдячні Ярославу Москаленку за матеріальну підтримку і віру в команду, — наголосив Микола Король. — Дуже раді, що не підвели Київщину і що ознаменували прем’єру в особливо представницькому міжнародному турнірі сходженням на подіум. Там, у Чернігові, серед почесних гостей було немало заслужених особистостей вітчизняного футболу на чолі з легендарним Мироном Маркевичем, і всі вони одностайно відзначили високий рівень Київщини футбольної.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →