closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Чайка" (Петропавлівська Борщагівка) - збірна Київської області 2:1 (Відео)

Товариський матч. "Чайка" (Петропавлівська Борщагівка) - збірна Київської області 2:1 (Відео)
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1670
0

Збірна Київської області розпочала підготовку до Кубку регіонів ФФУ, який стартує у другій половині квітня. У першому контрольному матчі підопічні Валерія Позднякова зустрілися з "Чайкою" (Петропавлівська Борщагівка).

Читайте также: Збірна Київської області поступилася "Чайці"

Учасник чемпіонату України розпочав гру у складі, далекому від оптимального. Тому не дивно, що до перерви краще виглядали саме "збірники". Підопічні Валерія Позднякова більше володіли м’ячем, активніше йшли в атаку та створили значно більше гольових моментів. Проте, реалізація залишила бажати кращого. Натомість, "Чайка" створила гол по суті з нічого. Після перехоплення м’яча в центрі поля класного удару метрів з 35-40 завдав новачок колективу В’ячеслав Єфіменко. Нападник технічно закинув м’яч за комірець голкіперу.

По перерві склад збірної Київської області суттєво оновився. Команда втратила ігрову перевагу та довгий час взагалі не могла близько підібратися до воріт суперника. У той же час "Чайка" забила другий м’яч – відмінний удар зі штрафного завдав лівий захисник команди.

Наприкінці зустрічі "збірники" зусиллями Владислава Коби, який передачею в штрафний майданчик розігнав атаку, та Ярослава Важкого, який замкнув простріл партнера, відіграли один гол.

Пропонуємо вашій увазі відео-огляд кращих моментів зустрічі.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →