closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Нива" (Теребовля) представила сім новачків

"Нива" (Теребовля) представила сім новачків
Изменить размер a+ a-
2006
0

Учасник аматорського чемпіонату України теребовлянська "Нива" на весняну частину сезону-2017/18 дозаявила сім нових футболістів. Серед них – один воротар та по два захисники, півзахисники та нападники.

25-річний воротар, вихованець львівського футболу Роман Чопко за свою кар’єру встиг пограти за багато професійних клубів – "Верес" (Рівне), "Буковина" (Чернівці), ФК "Львів". А в останньому сезоні-2017/18 Роман виступав аж за два колективи з Тернопільщини. Спершу зіграв три поєдинки за ФК "Тернопіль", а коли муніципали знялися зі змагань у другій лізі, перебрався до тернопільської "Ниви", за яку, щоправда відіграв всього два матчі.

28-річний захисник Руслан Голованьов – вихованець полтавського футболу, свого часу мав досвід виступів за полтавську "Ворсклу", а останній рік грав за одну з аматорських команд Польщі.

Ще один оборонець, 25-річний Павло Данилюк являється вихованцем тернопільського футболу. Пройшов повний цикл Дитячо-юнацької футбольної ліги у тернопільській СДЮШОР (2005-08 рр.). На дорослому рівні дебютував у команді "Галич" зі Збаража, за яку виступав у 2011-12 рр. Встиг пограти також у Хмельницькій та Івано-Франківській областях – відповідно за волочиський "Збруч" (2014 р.) та "Карпати" з Коломиї (2015 р.). Три сезони Павло Данилюк виступав за ФК "Козова" (2013 та 2016-17 рр.). У минулому році зіграв за козівську команду 14 матчів у чемпіонаті області, в яких забив два голи.

25-річний півзахисник Анатолій Тітунін є вихованцем "УФК-Карпати" (Львів). За львівську команду виступав з 2006 по 2009 рр. у Дитячо-юнацькій футбольній лізі. На аматорському рівні пограв у чемпіонатах Львівської, Закарпатської, а останніх два роки – Івано-Франківської областей. Зокрема, перше коло сезону-2017/18 Анатолій Тітунін відіграв у НФК "Бурштин", у складі якого провів у чемпіонаті Івано-Франківської області 12 матчів та забив один гол.

21-річник атакувальний півзахисник Василь Штандер мабуть являється найзірковішим новачок теребовлянської "Ниви". Він є вихованцем волинського футболу. Тривалий час перебував в обоймі донецького "Шахтаря", а точніше його юнацький командах. У складі "гірників" навіть був фіналістом юнацької Ліги УЄФА (U-19). Далі Василь пограв за "Гірник-Спорт", "Іллічівець" (Маріуполь), "Гурію" (Ланчхуті, Грузія). А до Теребовлі перебрався з табору учасника аматорського чемпіонату України – команди "Рочин" (Соснівка, Львівська область).

І, насамкінець, про нападників. Досвідчений 28-річний форвард Іван Романчук – вихованець івано-франківського футболу. Свого часу виступав за полтавську "Ворсклу", "Геліос" (Харків), "Кремінь" (Кременчук), "Жемчужину" (Ялта). Останнім колективом Романчука був "Колос" (Лазірка), кольори якого він захищав у чемпіонаті Полтавської області.

Ще один нападник, 26-річний Сергій Раца є вихованцем чернівецького футболу. Два останніх сезони виступав у другій лізі чемпіонату України за чернівецьку "Буковину", за яку в загальному відіграв 27 матчів, в яких відзначився трьома забитими м’ячами.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →