closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Сапфір" (Краматорськ) - володар Суперкубка Донецької області

"Сапфір" (Краматорськ) - володар Суперкубка Донецької області
Изменить размер a+ a-
829
0

Як і минулого року, почесний трофей розіграли краматорський "Сапфір" та "Шахтар" із Родинського. Якщо минулого разу краматорчани шальки терезів на свій бік схилили лише у доданий арбітром час, перемігши із рахунком 2:1, то нинішній розіграш був більш передбачуваним.

Справа у тому, що "сапфірівці" взимку регулярно брали участь в офіційних турнірах та товариських спарингах, а от їх суперники не лише значно омолодили склад, але й тільки-но розпочали регулярні тренування. Отож і вийшло змагання у швидкості "Мерседеса" із "Таврією".

Щоправда, майже дві третини першого тайму родинці виглядали впевнено. Намагалися контролювати м’яч на власній половині поля, стримували атаки суперників і не давали можливості їм розігнати "фланги". Та мало – помалу кількість атак господарів переросла у якість. Данило Плахін виграв боротьбу на другому поверсі у своїх опонентів і головою невідпорно пробив під поперечину. А потім, на початку другого тайму, сімдесят сьомий номер господарів поля зіграв на випередження і опинившись сам на сам із голкіпером "гірників" з гострого кута перекинув шкіряну сферу у дальню дев’ятку. "Мавр" зробив свою справу і поступився місцем іншому форварду – Олександру Ситніку, який теж долучився до тріумфу своєї команди. Він дотепно обіграв свого опонента, а потім витримав паузу і не став сам бити по воротах із незручної позиції, а відпасував у вільну зону, куди увірвався Олександр Мачулін. Він закріпив остаточний рахунок зустрічі 3:0 на користь "Сапфіру".

Кращими гравцями Супер Кубку названі Данило Плахін із "Сапфіра" та Олексій Лукашов у складі "Шахтаря".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →