closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Новачки Прем’єр-ліги Львівщини: плани на сезон

Новачки Прем’єр-ліги Львівщини: плани на сезон
Изменить размер a+ a-
581
0

"Думна", "Мостиська" і "Локомотив" обіцяють дати бій фаворитам обласного чемпіонату.

"Думна" (Ременів)

У стартовому турі абсолютний дебютант Прем’єр-ліги Львівської області "Думна" з Ременова Кам’янко-Бузького району (клуб носить назву річки, що тече в цій місцевості) переконливо переміг у Добротворі місцевий "Енергетик" із рахунком 4:1. "Ми не зустріли серйозного опору з боку суперника, впевнено контролювали гру, створили більше моментів. До того ж, у нас сильніший підбір гравців, аніж у "енергетиків". Чітких завдань перед "Думною" немає. Наша основна ціль цього сезону – тягнутися до сильніших і фінішувати якомога вище в турнірній таблиці", – зазначив головний тренер ременівського колективу Ігор Топорович.

"Думна" – це сплав досвіду і молодості. Щоправда, досвідчених футболістів тут більше – зокрема, автор найшвидшого голу у Прем’єр-лізі Львівщини цього сезону Роман Личак (пограв за львівські "Карпати-2", "Динамо", хмельницьке "Поділля", золочівський "Сокіл"), Ігор Нагірний (виступав за рівненський "Верес"), Павло Стадницький (захищав кольори алчевської "Сталі"). Ременівці зберегли кістяк команди, яка минулого сезону виборювала підвищення в класі. "Думна" – команда з традиціями. Вона має свого представника в Дитячо-юнацькій футбольній лізі Львівщини. Домашні матчі проводить у Ременові на затишному стадіоні "Думна".

У неділю, 22-го квітня, у 2-му турі обласного чемпіонату Ременів зустрінеться з "Юністю" (Гійче). "Це буде перший домашній матч "Думни". Прийде чимало вболівальників, котрі гнатимуть нас уперед. Вони забезпечують нам потужну підтримку навіть на виїзді, щоразу вимагаючи від команди максимального результату. Тому, звичайно, гратимемо лише на перемогу", – наголосив Ігор Топорович.

"Локомотив" (Рава-Руська)

"Залізничники" вперше за останні 10 років повернулися до еліти аматорського обласного футболу Львівщини. Вони стартували з яскравої перемоги 3:0 на виїзді проти "Кордії" з Мурованого. Ось що розповів Федерації футболу Львівської області про цей поєдинок і плани "Локомотиву" на сезон наставник колективу з Рави-Руської Роман Самчук: "Наша тактика на матч у Мурованому полягала в тому, аби перевести гру на половину поля суперника і шукати моменти для взяття воріт. Ми виконали план на гру, тож я цілком задоволений грою своїх підопічних. У 2-мі таймі ми тричі забили. Вочевидь, тут далася взнаки краща фізична готовність нашої команди. До того ж ми вдало провели заміни, адже 2 голи забили гравці, котрі у 2-му таймі підсилили склад. Рава-Руська тільки вийшла у Прем’єр-лігу, тому, звісно не ставимо завдання виграти першість. Намагатимемося потрапити в першу 5-ку".

Домашні матчі підопічні Романа Самчука грають на стадіоні "Локомотив" у Раві-Руській, де, до речі, також виступають юнацька та молодіжні команди львівських "Карпат". Цими вихідними "залізничники" пропускатимуть 2-ий тур (через непарну кількість учасників найвищого дивізіону Львівщини). Паузу вони планують заповнити "двосторонкою".

"Мостиська"

"Мостиська" невдало стартувала в матчі проти чинного чемпіона Львівщини "Миколаєва", зазнавши розгромної поразки 0:4. "До першого пропущеного м’яча гра була рівна, а потім ми розклеїлися. В Миколаєва більш досвідчені гравці. До сезону ми готувалися на штучних полях, тому ще не пристосувалися до трав’яного покриття", – зазначив президент і головний тренер-гравець мостиського клубу Андрій Шагала.

Востаннє "Мостиська" грала в Прем’єр-лізі Львівщини в сезоні 2016-го року, але опустилася в першу лігу. Торік вона повернулася в когорту найсильніших, омолодивши склад. За команду з прикордонного міста виступають лише місцеві хлопці. Домашні матчі "Мостиська" проводить на стадіоні "Карпати", що на базі Мостиської ДЮСШ. "У 2-му турі ми змагатимемося на власному полі з "Феніксом-Стефано" з Підмонастиря. Звичайно, хочемо перемогти в матчі-відкритті перед власними вболівальниками. Наше завдання на сезон – утриматися всередині турнірної таблиці і набратися більше досвіду", – наголосив Андрій Шагала.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →