closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) - "Гірник" (Новосілка) 9:0

Товариський матч. "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) - "Гірник" (Новосілка) 9:0
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
490
0

Оновлений "Збруч-Агробізнес" з Підволочиська сьогодні, 18 квітня, провів черговий спаринг. Цього разу в суперниках був новачок першої обласної ліги – "Гірник" з Новосілки, з яким підволочиська команда проблем не мала, перемігши його з рахунком – 9:0.

Голи у складі "Збруч-Агробізнесу" забивали: Дмитро Пачевський-3, Тарас Даньків-2, Ярослав Ясніцький, Ігор Лісніченко, Андрій Малащук, Олег Кубик.

"Збруч-Агробізнес" у звітному матчі виступав у такому складі: Коцій, Лісніченко, Миронюк, Ясніцький, Білик, Максим Паюк, Ємаєв, Кубик, Смолко, Коза, Малащук. На заміну виходили: Глушка, Приян, Даньків, Пачевський, Михайло Паюк.

До слова, підволочиська команда дозаявила ще одного футболіста. Це 17-річний захисник Ігор Лісніченко, який був на контракті у ФК "Інгулець" (Петрове).

Нагадаємо, в першому турі "Збруч-Агробізнес" 22 квітня приймає ФК "Козова", а "Гірник" з Новосілки перший тур пропускає, а свій дебютний матч гратиме 29 квітня, у домашньому поєдинку проти ФК "Вишнівець-2". У тренера команди Володимира Бульбіна ще є час, щоб підготуватися до цього матчу та підсилити склад.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →