closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 3-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 3-го туру
Изменить размер a+ a-
3652
0

Поступово набирає обертів чемпіонат Київщини-2018. Найближчої суботи, 21 квітня, будуть зіграні матчі третього туру.

Програму ігрового дня відкриє протистояння "Сокола" та ФК "Бровари", яке відбудеться на ірпінському стадіоні "Чемпіон". Команда Олега Самченка має шанс видати найкращий старт у своїй історії та закріпитися у когорті лідерів. У попередніх сезонах "соколятам" за підсумками трьох матчів не вдалося здобути більше п’яти очок. Наразі, після перемоги над "Зорею" та нічиєї з "Патріотом" "Сокіл" має в активі чотири залікових пункти, а "Бровари" не виглядають тією командою, яка може створити проблеми колективу Олега Самченка.

Поспіхом зібраним "городянам" не вистачає зіграності та взаєморозуміння на футбольному полі. У попередніх двох турах команда значно краще виглядала після перерви, але провалені перші тайми обернулися для "Броварів" невтішним підсумком – поразки з загальним рахунком 0:10.

Читайте также: Підсумки 2-го туру чемпіонату Київської області

В Ірпені, на тому ж "Чемпіоні", відбудеться ще й центральний матч туру, у якому "Джуніорс" прийматиме "Патріот". Обидві команди поставили за мету зійти на вершину п’єдесталу пошани. Тому у матчі з прямим конкурентом підопічні Євгена Чуприни та Євгена Щербини намагатимуться довести свою спроможність поборотися за найвищі нагороди.

У минулому сезоні команди обмінялися гостьовими перемогами. У Баришівці з рахунком 2:0 переміг "Джуніорс", а у Вишневому представник Баришівського району буквально нокаутував суперника, протягом перших тридцяти хвилин відвантаживши у ворота шпитьківчан три м’ячі.

Якщо говорити про найбільш принципове протистояння туру, то в цьому плані поза конкуренцію матч у Лютежі, де "Діназ" прийматиме "Десну". У міжсезоння багато гравців команди з села Погреби перебралися до вишгородського колективу. Зокрема, Володимир Бондаренко, який посів у "Діназі" посаду головного тренера. У перший рік виступів "Десни" у чемпіонаті Київщини колишній футболіст "Олександрії" та одеського "Черноморця" у якості граючого тренера завоював срібні медалі, а минулого року, забивши 12 м’ячів у 25 матчах, допоміг команді вибороти бронзу.

Читайте также: "Музичі" заявили Віталія Мандзюка

Інші фаворити чемпіонату свої матчі проведуть вдома. Так, "Межигір’я" у Лютежі прийматиме "Зорю", а "Музичі" у протистоянні з іншим новачком вищої ліги – "ДГ Шевченківське" намагатимуться здобути першу перемогу у чемпіонаті. Щодо "Авангарду", то чемпіон Київщини у Щасливому прийматиме "Переяславщину". У минулому сезоні підопічні Сергія Карпенка добряче познущалися над суперником, перемігши його за сумою двох матчів з рахунком 13:0. Крім того, не варто забувати перемогу "Авангарда" над "Переяславщиною" у Кубку області з рахунком 3:0.

Ще в одному матчі зустрінуться "Любомир" та "Меліоратор" (Буча). Саме бучанська команда наразі має статус найбільш видовищної у чемпіонаті, бо у поєдинках з її участю було забито аж 15 м’ячів! Проте, наразі приводів для радості у підопічних Олега Турського не спостерігається. У першому турі вони, маючи перевагу у три м’ячі, втратили перемогу над "Музичами", а тиждень тому у надрезультативному матчі поступилися "ДГ Шевченківське" - 4:5.

Розклад матчів 3-го туру чемпіонату Київської області

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) – "Бровари"
Ірпінь. 15:00.
Матчі у минулому сезоні: 1:1, 4:0
Статистика очних зустрічей: +3=2-1 (різниця м’ячів – 9:4)

"Межигіря" (Нові Петрівці) – "Зоря" (Владиславка)
Лютіж. 15:30
Матчі у минулому сезоні: 1:0, 1:1
Статистика очних зустрічей: +1=1-0 (різниця м’ячів – 2:1)

"Музичі" - "ДГ Шевченківське" (Денихівка)
Вишневе. 16:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

"Джуніорс" (Шпитьки) – "Патріот" (Баришівський район)
Ірпінь. 17:00
Матчі у минулому сезоні: 2:0, 0:3
Статистика очних зустрічей: +2=1-1 (різниця м’ячів - 7:5)

"Авангард" (Бзів) – "Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький район)
Щасливе. 17:30
Матчі у минулому сезоні: 5:0, 8: 0
Статистика очних зустрічей: +2=0-0 (різниця м’ячів - 13:0)

"Діназ" (Вишгород) – "Десна" (Погреби)
Лютіж. 18:00
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

"Любомир" (Ставище) – "Меліоратор" (Буча)
Матчі у минулому сезоні: не зустрічалися

Турнірна таблиця чемпіонату Київської області

Кращі бомбардири чемпіонату Київської області

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →