closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Тернопільської області. Анонс 1-го туру

Чемпіонат Тернопільської області. Анонс 1-го туру
Изменить размер a+ a-
1186
0

У неділю, 22 квітня, стартує чемпіонат Тернопільської області-2018. У порівнянні з минулим сезоном склад учасників вищої ліги розширився з восьми до десяти команд. Елітний дивізіон залишила "Кременець-Академія", яка зосередилася на виступах у студентському чемпіонаті України. Натомість, поповнили вищу лігу одразу три амбітних колективи: бронзовий призер минулорічної першості області – "Збруч" (Підволочиськ), а також чемпіон Збаразького району "Вишнівець" та "Тернопіль-ДЮСШ".

У центральному матчі стартового туру зустрінуться учасник чемпіонату України серед аматорів – "Кристал" та "Агрон-ОТГ", минулорічний тріумфатор чемпіонату Тернопільщини. Проте, цей поєдинок буде зіграний аж 30 травня. Перенесення зустрічі пов'язане якраз з участю чортківців у всеукраїнських змаганнях (21 квітня команда прийматиме "Калуш").

Щодо першого ігрового дня, то 22 квітня відбудуться три матчі, причому всі вони будуть за участю новачків чемпіонату. "Тернопіль-ДЮСШ" - колектив, який сформований на базі команди тернопільської ДЮСШ. Вона виступає у першості України U-19 та посідає шосте місце серед десяти учасників групи 1, маючи в активі 16 очок в десяти матчах. Кістяк команди складають юнаки 2000 року народження.

Читайте также: "Тернопіль-ДЮСШ" провів заявку на чемпіонат області

Першим суперником підопічних Андрія Яблонського (колишній арбітр, свого часу обслуговував матчі Прем’єр-Ліги) стане "Дністер". Заліщицька команда повернула свою історичну назву, під якою виступала на професійному рівні у перші роки незалежності України. Склад колективу у порівнянні з минулим роком значно оновився. Команді вдалося зберегти свого кращого бомбардира - Владислава Токарчука та повернути у склад декількох футболістів, які раніше вже виступали за "Дністер". Мабуть, найвідомішим з-поміж інших є Михайло Рябий. 34-річний півзахисник виступав на професійному рівні за "Буковину" (Чернівці) та "Ниву" (Тернопіль), після чого пограв у Польщі ("Полонія" Перемишль) та Канаді ("Воркута" Торонто).

"Козова", яка у минулому сезоні посіла передостаннє місце, отримала підсилення з сусідньої Львівської області. З "Сокола" (Золочів) у команду перейшло троє футболістів, окрім яких колектив також поповнив голкіпер "Агрон-ОТГ" Андрій Северин.

Читайте также: ФК "Козова": золочівський десант

У першому турі "Козова" вирушить в Підволочиськ. Місцевий "Збруч" підсилився гравцями другої команди "Агробізнеса" (Волочиськ), який лідирує у другій лізі України, і виступатиме у чемпіонаті Тернопільщини під назвою "Збруч-Агробізнес". Серед новачків колективу значиться й головний тренер "аграріїв" - Андрій Донець.

Читайте также: "Збруч-Агробізнес" заявив 15 футболістів

Володар Кубку Тернопільщини – "ДСО-Поділля" розпочне новий сезон домашнім матчем з "Колосом" (Зборів). У минулому році підопічним Андрія Грінченка не вдалося переграти згуртований Михайлом Забитівським колектив. На виїзді "ДСО-Поділля" поступився з рахунком 1:2, а вдома задовільнився нічиєю 1:1. У новий сезон обидві команди вступають з мінімальними змінами у своїх складах.

Читайте также: "ДСО-Поділля" (Тернопільський район) має двох новачків

Ще один матч першого туру відбудеться у вівторок, 24 квітня. В цей день у Бережанах місцева однойменна команда прийматиме "Вишнівець". Обидва колективи провели повноцінну підготовку до сезону, але вищі шанси на успіх мають підопічні Ігоря Твардовського. ФК "Бережани" досить переконливо виглядав у товариських матчах – зокрема, здолав "Агрон-ОТГ" та розійшовся миром з володарем Кубку Тернопільщини "ДСО-Поділля". Крім того, команда отримала якісне підсилення у вигляді декількох досвідчених футболістів з професійним минулим.

Читайте также: "Бережани": плюс сім новачків

Що стосується "Вишнівця", то ця команда не має досвіду виступів у чемпіонатах області. Раніше "Вишнівець" змагався лише на районному рівні, проте, рішуче налаштований дати справжній бій фаворитам.

Розклад матчів 1-го туру чемпіонату Тернопільської області

"Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) - "Козова"
22 квітня. Підволочиськ.

"ДСО-Поділля" (Тернопільський район) – "Колос" (Зборів)
22 квітня.
Матчі у минулому сезоні: 1:2, 1:1

"Тернопіль-ДЮСШ" - "Дністер" (Заліщики)
22 квітня. Тернопіль. 16:00. Стадіон "Топільче"

"Бережани" - "Вишнівець"
24 квітня. Бережани

"Кристал" (Чортків) – "Агрон-ОТГ" (Великогаївська ОТГ)
30 травня. Чортків.
Матчі у минулому сезоні: 1:2, 1:3

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →