closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. 1-й тур. Перші несподіванки

Чемпіонат Закарпатської області. 1-й тур. Перші несподіванки
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
665
0

ФК "Середнє" – ФК "Ужгород" – 2:0 (юнаки – 2:1)

Ужгородське дербі підтвердило свій статус. Матч видався непростим. І все ж "Середнє", скориставшись рідними стінами та своєю міццю в атаці, зуміли здолати візаві. Головні події розгорнулися в першому таймі. На 28-ій хвилині Іван Качур відкрив рахунок, а в додану до основного часу хвилину Віталій Трачук забив іще один гол. У другій "45-хвилинці" напад обох команд наражався на достойний опір захисників, отож рахунок так і не змінився: 2:0 за "Середнім".

ФК "Вітязь" (Концгазо) – ДЮСШ Тячів – 22 квітня

ФК "Бужора" (Іршава) – ФК "Оболонь" (Хуст) – 7:0 (1:1)

Передбачити перемогу господарів у цьому матчі було нескладно. А ось із таким рахунком… Утім, "Бужора" порадувала своїх уболівальників результативною грою. Ще до перерви іршавці вели 5:0, а під завісу другого тайму забили ще 2 голи. Героями цього поєдинку стали Іван Бандурович (17, 34 хв.), Віталій Сурмач (43 хв.), Богдан Котляр (16, 44 хв.), Василь Кинів (79 хв.) та Мирослав Ломага (89 хв.)

ФК "Поляна" – ФК "Севлюш" (Виноградів) – 2:2 (0:8)

Господарі довели, що вміють грати і з лідерами, і з фаворитами. Матч із виноградівцями видався по-особливому безкомпромісним (притому більш-менш "спокійним": лише 4 жовті картки), а результат прикрасила бойова нічия. Кульмінаційними в зустрічі були кінцівки першого й особливо другого таймів. Спочатку рахунок відкрили господарі. На 42-ій хв. відзначився Іван Русин. До 80-ої хвилини будь-які намагання команд у нападі виявлялися марними. Але тут почалося… На 80-й хв. Адріан Пуканич зрівнює рахунок, а за 3 хвилини Володимир Варваринець знову виводить полянців уперед. Здавалося, вони матимуть перемогу, та на 4-ій доданій хвилині Адріан Пуканич за порушення правил суперником реалізував пенальті. Ось таким, майже "вестернівським", вийшов поєдинок на Свалявщині.

ФК "Вільхівці" – ФК "Карпати" (Рахів) перенесено на 28 травня

Тур видався неповним, але вже перші матчі показали, що нас очікує "гарячий" чемпіонат.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →