closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Підсумки 1-го туру чемпіонату Тернопільської області

Підсумки 1-го туру чемпіонату Тернопільської області
Изменить размер a+ a-
2469
0

Сенсація туру

Вже перший ж тур чемпіонату Тернопільщини приніс доволі гучну сенсацію. Срібний призер минулого сезону – "ДСО-Поділля" вдома поступився "Колосу".

Підопічні Андрія Гринченка вдало розпочали зустріч, на четвертій хвилині втіливши свою перевагу у забитий м’яч. Проте, гості, безжально використовуючи помилки суперника в захисті, ще до перерви схилили шальки терезів на свою користь. І як "ДСО-Поділля" у другому таймі не старався, а бодай відігратися підопічним Андрія Гринченка так і не вдалося. Справжні дива творив на лінії воріт голкіпер "Колоса" Юрій Сурмай, а у інших епізодах футболісти "ДСО-Поділля" схибили з вбивчих позицій.

Таким чином, "Колос" (Зборів) вже можна сміливо називати незручним суперником для "ДСО-Поділля". Команда Михайла Забитівського двічі відібрала очки у представника Тернопільського району в минулому сезоні, а тепер, схоже, налаштована повторити свій трюк.

Розгром туру

Потужно розпочав виступи у вищій лізі новачок – "Збруч-Агробізнес". Сформована на базі вихованців підволочиської ДЮСШ та дублю "Агробізнесу" (Волочиськ) команда в рідних стінах буквально знищила "Козову". Господарі поля відвантажили у ворота суперника сім м’ячів, а одним з героїв зустрічі став Тарас Даньків. Вихованець місцевої ДЮСШ вдало вийшов на заміну. Даньків відзначився сам, забивши четвертий м’яч у ворота суперника, а згодом взяв активну участь у ще двох результативних атаках команди.

Зазначимо, що за господарів у цьому матчі зіграв нинішній головний тренер "Агробізнесу" - Андрій Донець.

Герой туру

Справжній фурор зчинив у матчі "Збруч-Агробізнес" – "Козова" Дмитро Познанський. Вихованець підволочиської ДЮСШ відмінно проявив себе у минулому сезоні, забивши 13 м’ячів у 15 поєдинках першості Тернопільської області. Свій дебют у вищій лізі 22-річний нападник увінчав стрілецьким покером, завдяки якому одразу очолив рейтинг кращих бомбардирів чемпіонату.

Аншлаг туру

Перший матч сезону у Бережанах зібрав близько 800 глядачів. Завітав до районного центру навіть голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик. Він презентував місцевим вболівальникам електронне табло, яке відтепер сповіщатиме про хід домашніх матчів ФК "Бережани".

На 15-й хвилині на ньому засвітилася перша "одиничка". На радість чисельній аудиторії свій автограф у воротах новачка чемпіонату – "Вишнівця" залишив капітан команди Іван Абрамець. Проте, втримати перевагу господарям поля не вдалося. Доволі злагоджена та організована гра "Вишнівця" дозволила команді, кістяк якої склали гравці "Кременець-Академії", відігратися та здобути перше очко.

Підсумки 1-го туру чемпіонату Тернопільської області - изображение 1

Дебют туру

"ДЮСШ-Тернопіль" напрочуд вдало дебютував у вищій лізі чемпіонату Тернопільщини. У першому турі підопічні Андрія Яблонського завдали розгромної поразки одному зі старожилів турніру – "Дністеру". У той час, поки гості марнували свої нагоди, юнаки переважно 2000 року народження на початку зустрічі вийшли вперед, а у другому таймі забили у ворота суперника ще два м’ячі.

Результати 1-го туру

"Тернопіль-ДЮСШ" - "Дністер" (Заліщики) 3:0
Голи:
Довгунь 5, Кравець 54, Залізняк 80

"Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – "Козова" 7:2
Голи:
Ємаєв 10, Познанський 24, 36, 75, 90+2 пен, Даньків 49, Мих. Паюк 90 – Карабін 14, Я.Мельник 61

"Бережани" - "Вишнівець" 1:1
Голи:
Абрамець 15 – Галадей 53 пен

"ДСО-Поділля" (Тернопільський район) – "Колос" (Зборів) 1:2
Голи:
Сорочан 4 - Козелко 27, В.Турчак 32

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →