closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Підсумки 4-го туру чемпіонату Київської області

Підсумки 4-го туру чемпіонату Київської області
Изменить размер a+ a-
1115
0

Матч туру

"Патріот" знову уникнув поразки, збільшивши свою безпрограшну серію до 18 матчів. Щоправда, ніякої радості з цього приводу команда Євгена Щербини не відчула. Воно й не дивно, зважаючи на перебіг подій на футбольному сезоні.

Читайте также: Чемпіонат Київської області. Анонс 4-го туру

Вже вкотре "Патріот", пропустивши першим, знайшов в собі сили не лише відігратися, а й вийти вперед. Проте, вже у компенсований арбітром час колишній арбітр ФІФА Сергій Березка не залишив без уваги падіння Возного у штрафному майданчику "Патріота". Очевидно, що нападник "Межигір’я", перед яким були порожні ворота, впав не за власної ініціативи. Однак господарі поля все рівно залишилися незадоволені роботою бригади арбітрів. Хоча більше нарікань викликав якраз не сам факт призначення пенальті, а епізод, що стався в центрі поля та передував падінню Возного. Також представники "Патріота" звернули увагу громадськості на епізод, який стався за рахунку 2:2, коли у штрафному майданчику гостей м’яч влучив у руку захиснику "Межигір’я".

Подарунок туру

Що може бути найкращим подарунком президенту клубу на День народження? Звісно, перемога його команди – особливо над прямим конкурентом. Саме такий подарунок отримав очільник обласної федерації футболу та вишгородського "Діназу" Ярослав Москаленко. Підопічні Володимира Бондаренка продемонстрували більше бажання і самовіддачі, та у підсумку здобули цілком закономірну перемогу над "Соколом", який приїхав у Лютіж у статусі лідера чемпіонату.

Вже вдруге у сезоні дублем вистрілив Сергій Долженко. Таким чином, вихованець київської "Зміна-Оболонь" збільшив свій актив до п’яти забитих м’ячів.

Бомбардир туру

Саме Долженко одноосібно очолив перегони бомбардирів, проте, далі мова піде не про нього. Максим Сирота свого часу встиг пограти в декількох професійних клубах ("Олександрія", "Зірка", "Нафтовик-Укрнафта", "Украгроком"). Ба більше, навіть став володарем Кубку України-2010 у складі "Таврії" (був в заявці на фінальний матч, але на поле не вийшов).

Після завершення виступів на професійному рівні Сирота виборов титул чемпіона Полтавської області у складі "Олімпії" (Савинці), а минулому року пристав на пропозицію "Авангарда" (Бзів). Знайти себе у складі команди Сергія Карпенка 30-річному футболісту так і не вдалося (зіграв 8 матчів, голами не відзначився). Зате його досвід і майстерність стала в нагоді новачку вищої ліги – ФК "Музичі".

Сирота забив перший м’яч команди у сезоні, поклавши початок камбеку у протистоянні з "Меліоратором" (3:3). Потім відзначився у матчі з "Десною" (1:1) та став автором одного з голів у ворота "ДГ Шевченківське" (4:0). А у звітному турі результативний удар Максима приніс "Музичам" очікувану перемогу у непростому матчі з "Любомиром". Юні підопічні Сергія Живого справили дуже хороше враження на досвідчених опонентів, а у першому таймі по грі навіть переважали більш майстерного суперника. Та у підсумку досвід все ж таки переміг – 1:0.

Розгром туру

Бронзовий призер чемпіонату Київщини вирушав у Тетіїв далеко в не найкращому настрої. По-перше, тиждень тому "Десна" зазнала болючої поразки від "Діназа" (1:4). До того ж, знову недорахувалася багатьох провідних футболістів. Однак особливих проблем з "ДГ Шевченківське" підопічні В’ячеслава Руженцева не мали. Новачок вищої ліги протримався трохи більше 50 хвилин, після чого оборона команди буквально розсипалася. Тричі гравці "Десни" забивали у ситуаціях, коли опинялися тет-а-тет з голкіпером, а жирну крапку в компенсований арбітром час поставив кращий нападник минулого сезону – Євген Воробей.

Розчарування туру

Віце-чемпіон Київщини був на гостинах у Броварах, де зустрічався з аутсайдером цьогорічного чемпіонату. Команда Миколи Логвина у попередніх трьох турах зазнала поразок з загальним рахунком 0:16, тому очікувалося, що у "Джуніорс" ніяких проблем не виникне.

Втім, сталося зовсім не так, як передбачалося. "Джуніорс" відверто розчарував, видавши один з найгірших матчів у своїй історії виступів на обласній арені. І жахливий стан газону стадіону "Спартак" не може бути виправданням слабкої гри. Переможний гол шпитьківчани провели на початку другого тайму, реалізувавши пенальті за фол Гунікова на Скрипнику. При цьому майже всю другу половину зустрічі "Джуніорс" відіграв у більшості.

Щодо "Броварів", то підопічні Миколи Логвина продовжують осідати на дні турнірної таблиці. Єдина втіха – перший у сезоні гол, автором якого став Олексій Чорний. Ветеран команди відзначився хитрим ударом зі штрафного.

Подія туру

Керівництво "Меліоратора" провело потужну промо-компанію першого у сезоні домашнього матчу, залучивши до неї добре відомих у футбольному просторі особистостей. Відвівати матч жителів та гостей Бучі запрошували прес-аташе збірної України Олександр Гливинський, прес-аташе Андрія Шевченка Микола Васильков, віце-чемпіон Європи Анатолій Дем’яненко, а також форвард "Динамо" Жуніорс Мораес.

У підсумку, всі свої обіцянки "Меліоратор" виконав: були почесні гості, конкурси, цінні призи та атмосфера справжнього свята. Не вистачило лише одного – першої у сезоні перемоги. "Меліоратор" програв з рахунком 0:2. Проте, не абикому, а минулорічному чемпіону – "Авангарду". При цьому команда зберегла обличчя і вселила у своїх нових вболівальників віру у те, що перемоги – це лише справа часу. Ще за рахунку 0:0 бучанці не реалізували пенальті за гру рукою Леонідова, а обидва м’ячі пропустили протягом однієї хвилини після класних дальніх ударів Сомова та Кушніра.

До речі, завдяки перемозі "Авангард" повернувся на звичну для себе позицію – команда Сергія Карпенка одноосібно очолила обласні перегони.

Перестрілка туру

"Зоря" потужно розпочала домашню зустріч з "Переяславщиною", вже в дебюті відвантаживши у ворота суперника два м’ячі. Солідна фора дещо розслабила підопічних Андрія Міхна. Після перерви вони віддали ініціативу гостям. Зусиллями Павла Лисенка "Переяславщина" скоротила відставання до мінімуму, але розвинути успіх не змогла. "Завдячувати" цьому гості мають Голубєву, який вийшов на заміну у другому таймі. Півзахисник "Зорі" на 75-й хвилині увінчав зусилля партнера результативним ударом, таким чином подарувавши своїй команді спокійну кінцівку.

Вже у компенсований арбітром час "Переяславщина" забила другий м’яч, але у підсумку повернулася додому з пустими руками.

Чемпіонат Київської області. Результати 4-го туру

"ДГ Шевченківське" (Денихівка) – "Десна" (Погреби) 0:4
Голи:
Місько 51, Шешеня 56, Долгопятов 68, Є.Воробей 90+2

"Діназ" (Вишгород) – "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) 2:0
Голи:
Долженко 59, 82

"Музичі" - "Любомир" (Ставище) 1:0
Гол:
Сирота 70

"Бровари" - "Джуніорс" (Шпитьки) 1:2
Голи:
Чорний 32 – Маринчук 4, Кульгук 49 пен

"Меліоратор" (Буча) – "Авангард" (Бзів) 0:2
Голи:
Кушнір 35, Сомов 36

"Патріот" (Баришівський район) – "Межигір’я" (Нові Петрівці) 2:2
Голи:
Килипенко 55, Мурзик 86 – Юзефович 24, Возний 90+2 пен

"Зоря" (Владиславка) – "Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький район) 3:2
Голи:
Мірцхулава 6, Ващенко 10, Голубєв 75 – Лисенко 57, Столяренко 90+2

Турнірна таблиця

Кращі бомбардири

ФутболистКомандаГолы (Пен.)МатчиСреднее
1Сергей Долженко"Диназ"541.25
2Дмитрий Возный"Межигорье"4 (2)31.33
3Максим Сирота"Музычи"4 (1)41
4Евгений Кушнир"Авангард"321.5
5Андрей Шешеня"Десна"331
6Евгений Воробей"Десна"331
7Иван Сомов"Авангард"331
8Николай Кучеренко"Мелиоратор"331
9Никита Шорников"Сокол"3 (2)31
10Александр Безпалый"Диназ"340.75

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →