closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. 5-й тур. Анонс матчів

Чемпіонат Львівської області. 5-й тур. Анонс матчів
Изменить размер a+ a-
1841
0

6-го травня відбудуться чергові матчі найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – "Юність" (Верхня Білка)

Зустріч сусідів у турнірній таблиці. В обох колективів по 6 очок, але у Верхньої Білки краща різниця забитих і пропущених м’ячів і на матч менше. До звітного поєдинку "Фенікс-Стефано" та "Юність" підходять у хорошому настрої, адже попереднього туру здолали серйозних суперників, чемпіонів Львівської області двох останніх років – спортивно-культурний клуб "Демню" і "Миколаїв" відповідно. "Фенікси" наразі забивають і пропускають не більше одного гола за матч. Вони вміють надійно оборонятися і вичікувати моменти для взяття воріт. У "Юності" один із найдосвідченіших складів у Прем’єр-лізі Львівщини. Нещодавно переможець цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста підсилився досвідченим екс-нападником "Демні" Олегом Шептицьким, котрий удосталь понюхав пороху на професійному рівні і минулої середи забив "Миколаєву" в чемпіонаті. Звісно, він захоче розвинути забивний почин у новій команді. Тим паче, що амбітний колектив із Верхньої Білки, який торік дебютував в еліті львівського обласного футболу, горить бажанням тріумфувати в цьогорічній першості. Однак підмонастирці без бою точно не здадуться. В дуелі з "Демнею" вони продемонстрували, що вміють грати з фаворитами.

ЛСК "Погонь" (Львів) – "Думна" (Ременів)

Це один із центральних матчів 5-го туру, адже на львівському стадіоні "Трудові резерви" зійдуться у двобої 2-га і 3-тя команди Прем’єр-ліги Львівщини. Ременову притаманний відкритий футбол і вперте бажання атакувати. Новачок найвищого футбольного дивізіону Львівської області чимало забиває (в середньому 3 м’ячі за гру, це найвищий показник результативності серед 13-ти колективів "прем’єрки"). Недаремно одразу троє гравців "Думни" перебувають у списку найкращих бомбардирів обласної першості: Роман Личак, Назар Сенишин – по 3 м’ячі, та Роман Василина – 2 влучні удари. Хлопці зі Львова створюють немало небезпечних моментів, але підводить реалізація, що засвідчив, зокрема, їхній нещодавній поєдинок із Равою-Руською. Минулий тур через непарну кількість учасників змагань "Погонь" пропускала, відповідно мала більше часу на відпочинок і підготовку. Голкіпер "Погоні" Микола Вороновський із допомогою оборонців тримає власні ворота на замку – львів’яни єдині, хто ще жодного разу не пропустив цього сезону. Вочевидь, вони намагатимуться продовжити таку позитивну для себе тенденцію. Але вистояти проти масованих атак Ременова непросто.

"Енергетик" (Добротвір) – СКК "Демня"

"Енергетики" невдало розпочали цей сезон, здобувши лише один заліковий бал. Але минулого туру вони створили сенсацію, мінімально обігравши на виїзді одного з фаворитів цьогорічного чемпіонату – доволі міцний ФК "Самбір", і залишивши власні ворота "сухими", хоча до цього Добротвір пропустив аж 10 м’ячів. Звісно, це мало додати впевненості футболістам "Енергетика". Цього разу їх знову чекає нелегке випробування – в гості завітає по-спортивному розлючена "Демня", яка поступилася на власному полі в попередній зустрічі з "Феніксом-Стефано" (0:1) і тепер спробує реабілітуватися, довівши, що це була прикра випадковість. Навряд чи "енергетики" гратимуть із підопічними Павла Котовенка першим номером. Щоправда, у протистоянні зі самбірцями вони продемонстрували, що вміють терпіти і витискати максимум із моментів. Цей чемпіонат уже приємно здивував несподіваними результатами. До того ж добротвірський колектив у разі перемоги зможе випередити "Демню" в турнірній таблиці. Чому би не скористатися таким шансом?

"Юність" (Гійче) – ФК "Самбір"

Статус лідера зобов’язує футболістів з Гійчого продовжувати в такому ж дусі. Як засвідчив старт нового сезону у Прем’єр-лізі Львівської області, команда з Жовківського району є міцної і навіть дуже амбітною, тож цілком може змагатися за найвищі місця. Настрою і впевненості гравцям "Юності" додала і перемога в попередньому турі над доволі сильним колективом із Мостиської (2:0). Можна не сумніватися, що господарі поля гратимуть лише на перемогу. Але й зі Самбора футболісти теж приїдуть на Жовківщину за очками. Взагалі – підопічні Андрія Габ’яна могли би перебувати у турнірній таблиці десь поблизу команди з Гійчого, якщо би не допустили у матчі 4-го туру несподівану домашню осічку – поступилися "Енергетику" з Добротвора з рахунком 0:1. Тож тепер у самбірських футболістів по 2 перемоги і поразки. Однак турнірне становище у Прем’єр-лізі Львівської області таке, що можна все ще виправити, проте для цього потрібно зіграти на максимумі у кожній наступній грі. Тому у Гійчому передбачається справжня футбольна битва колективів, які розраховують щонайменше на призові позиції, а то й на чемпіонство.

"Локомотив" (Рава-Руська) – "Гірник" (Новояворівськ)

До звітного двобою суперники підходять у різному настрої. Минулого туру "залізничники-прикордонники" з Рави-Руської, продемонструвавши загалом непоганий футбол і створивши декілька хороших моментів біля воріт опонентів у виїзній грі в Ременові проти "Думни" (особливо в першому таймі), у підсумку поступилися господарям 1:3. Тож у турнірній таблиці у них залишилося 3 очки. Збільшувати кількість пунктів рава-руські гравці планують саме в цьому домашньому поєдинку. Однак не все так просто. Їхніми суперниками є непоступливий "Гірник", який завітає до Рави-Руської у піднесеному настрої після домашньої перемоги (2:0) над "Кордією" з Мурованого. Новояворівські футболісти розташувалися у групі лідерів – і хоч баланс забитих і пропущених голів у них рівний (5-5), все ж перемоги превалюють над нічиєю і поразкою. Тому "гірники" захочуть і надалі залишатися поблизу вершини, а, можливо, й покращити становище. Тому прогнозуємо ще один цікавий матч у Раві-Руській.

"Кордія" (Муроване) – ФК "Мостиська" відбудеться у середу, 9-го травня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →