closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Кристалу" зараховано технічну поразку у матчі проти СК "Каховка"

"Кристалу" зараховано технічну поразку у матчі проти СК "Каховка"
Изменить размер a+ a-
713
0

Контрольно-дисциплінарний комітет ААФУ прийняв Рішення (№14 від 23 травня 2018 року) щодо події, що відбулися 19.05.2018 р. під час матчу 16-го туру чемпіонату в Групі 3 між командами СК "Каховка" – "Кристал" (Херсон).

Проведення даного матчу було припинене арбітром матчу Мальованим Андрієм (Одеса) на 61-й хвилині через вихід на поле вболівальників МФК "Кристал" (Херсон).

Розглянувши звітні документи арбітра матчу та делегата ФФУ, пояснення обох клубів щодо подій під час вищевказаного матчу та надані відеоматеріали, з урахуванням попередніх рішень КДК ААФУ, що стосувалися поведінки вболівальників МФК "Кристал" (Херсон),

Керуючись статтею 2, статтею 5, статтею 6, статтею 12, статтею, 16, статтею 56, статтею 74 Дисциплінарних правил ФФУ, пп. 9, 10, 12, 20, 36 Додатку № 3, пп. 3, 4 Додатку № 5 Дисциплінарних правил ФФУ, Контрольно-дисциплінарна комісія ААФУ – Вирішила:

Щодо МФК "Кристал" (Херсон):

  1. Зарахувати МФК "Кристал" (Херсон) технічну поразку (0:3) у матчі 16-го туру чемпіонату в Групі 3 між командами СК "Каховка" – "Кристал" (Херсон), що відбувся 19.05.2018 р.
  2. Застосувати до МФК "Кристал" (Херсон) дисциплінарні санкції у вигляді проведення без глядачів або ж без вболівальників МФК "Кристал" (Херсон) матчів чемпіонату до завершення змагального сезону 2017/2018, зокрема:

– 17-й тур, 26.05.2018 р., матч "Кристал" (Херсон) – "Гірник" (Кривий Ріг) – без глядачів;

– 18-й тур, 2.06.2018 р., матч "Металург" (Запоріжжя) – "Кристал" (Херсон) – без вболівальників МФК "Кристал" (Херсон);

– У випадку виходу команди МФК "Кристал" (Херсон) до "плей-офф" чемпіонату домашні матчі даного клубу – без глядачів; виїзні матчі – без вболівальників МФК "Кристал" (Херсон);

  1. Застосувати до МФК "Кристал" (Херсон) дисциплінарні санкції у вигляді обов’язкового грошового внеску в розмірі 10 000,00 (десяти тисяч) гривень.
  2. Зобов’язати МФК "Кристал" (Херсон) перерахувати вищевказаний обов’язковий грошовий внесок на р/р ААФУ у терміни до 1.06.2018 р.
  3. Попередити МФК "Кристал" (Херсон) про можливість застосування додаткових санкцій у випадку невиконання даного рішення КДК ААФУ.
  4. Дане рішення може бути оскаржене до Апеляційного комітету ФФУ протягом 10 днів від дати отримання.

Щодо СК "Каховка":

  1. Зарахувати СК "Каховка" технічну перемогу (3:0) у матчі 16-го туру чемпіонату в Групі 3 між командами СК "Каховка" – "Кристал" (Херсон), що відбувся 19.05.2018 р.
  2. Застосувати до гравця команди СК "Каховка" Козаченка Сергія дисциплінарні санкції у вигляді відсторонення на чотири матчі змагань під егідою ААФУ.
  3. Застосувати до гравця команди СК "Каховка" Кузнєцова Дмитра дисциплінарні санкції у вигляді відсторонення на три матчі змагань під егідою ААФУ.
  4. Застосувати до спортивного директора СК "Каховка" Хоминця Ігоря дисциплінарні санкції у вигляді відсторонення від виконання своїх обов’язків до завершення чемпіонату поточного сезону (заборона перебувати в ігровій зоні та технічній площі СК "Каховка").
  5. Застосувати до спортивного директора СК "Каховка" Хоминця Ігоря дисциплінарні санкції у вигляді обов’язкового грошового внеску в розмірі 150,00 (ста пʼятидесяти) гривень.
  6. Застосувати до адміністратора СК "Каховка" Росошика Василя дисциплінарні санкції у вигляді відсторонення від виконання своїх обов’язків до завершення чемпіонату поточного сезону (заборона перебувати в ігровій зоні та технічній площі СК "Каховка").
  7. Застосувати до адміністратора СК "Каховка" Росошика Василя дисциплінарні санкції у вигляді обов’язкового грошового внеску в розмірі 150,00 (ста пʼятидесяти) гривень.
  8. Застосувати до СК "Каховка" дисциплінарні санкції у вигляді обов’язкового грошового внеску в розмірі 1750,00 (однієї тисячі семисот пʼятидесяти) гривень.
  9. Зобов’язати СК "Каховка" та його вищевказаних офіційних осіб перерахувати вказані обов’язкові грошові внески на р/р ААФУ у терміни до 1.06.2018 р.
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →