closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Іван Шах: "Наша сила – у зіграності"

Іван Шах: "Наша сила – у зіграності"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
743
0

Фіналіст цьогорічного Кубку Весни "Сокіл" із Рясного-Руського очолює турнірну таблицю групи А Другої ліги Львівщини. У 5-ти стартових поєдинках чемпіонату "соколи" здобули 5 перемог, настрілявши суперникам 11 м’ячів і не пропустивши жодного у свої ворота. Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поспілкувався з президентом і головним тренером рясно-руського клубу.

– Пане Іване, завдяки чому Ваша команда демонструє в обласній першості максимальний результат?

– У нас збалансований, стабільний колектив. Ми впродовж 5-ти років виступаємо одним складом у чемпіонаті Другої ліги Львівщини. Більшість наших гравців – місцеві хлопці. Перед стартом цього сезону ми підсилилися лише атакувальним півзахисником Володимиром Ковалем, котрий грає в опорній зоні. В нас зіграна команда, вочевидь, саме це допомагає досягати нам високих результатів. Ми завжди граємо в чотири захисники. Якщо аналізувати статистику попередніх чемпіонатів Львівської області, то "Сокіл" (Рясне-Руське) і раніше багато не пропускав.

– Як відбуваються тренування "Сокола"? На чому робите акцент?

– Щочетверга тренуємося в Рясному-Руському на стадіоні "Сокіл". У вівторок збираємося на штучному полі бази львівських "Карпат" у Брюховичах. Відпрацьовуємо удари по воротах, виконуємо різноманітні вправи, награємо певні комбінації. Але всіх таємниць не відкриватиму.

– Які завдання стоять перед вашою командою цього сезону?

– Прагнемо потрапити в трійку призерів. Усе покаже гра на футбольному полі. Звісно, хотіли би спробувати свої сили на вищому рівні, але для цього необхідно залучати до команди більш кваліфікованих футболістів. Чимало вболівальників (не лише з Рясного-Руського, а й зі Львова і довколишніх сіл) відвідують домашні поєдинки "Сокола". В нас люблять футбол і з нетерпінням очікують старту сезону. Наші фанати надзвичайно принципові, вони не пробачають нам поразок, особливо вдома, стараємося насамперед для них. Щиро вдячний уболівальникам за самовіддану підтримку.

– Кого вважаєте основним конкурентом "Сокола" в чемпіонаті Другої ліги Львівщини?

– Я завжди з повагою ставлюся до всіх суперників. Рівень обласного чемпіонату, зокрема і у Другій лізі, помітно зріс. Зараз у першості немає прохідних матчів. Кожна команда може відібрати очки одна в одної. Ми розвиваємо власні команди, як дорослу, так і дитячу, забезпечуємо всім необхідним. Прагнемо досягати нових спортивних висот.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →