closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

У "Демні" новий наставник

У "Демні" новий наставник
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
889
0

Руслана Брунця призначено головним тренером спортивно-культурного клубу з Миколаївського району.

Сьогодні, 6-го червня, він проведе перше тренування на чолі нової команди і готуватиме її до найближчого домашнього поєдинку з ременівською "Думною" в чемпіонаті. До цього Руслан Брунець тренував "Юність" із Гійчого, що виступає в Прем’єр-лізі Львівщини. Йому допомагатиме Юрій Войтович, котрий працював у тренерському штабі Павла Котовенка.

Такі кадрові зміни зумовлені тим, що Павло Котовенко став асистентом новопризначеного головного тренера луцької "Волині" Андрія Тлумака, котрий удруге поспіль здобув із юніорами львівських "Карпат" бронзові нагороди чемпіонату України U-19.

Минулого сезону Котовенко працював у СКК "Демня" на посаді спортивного директора, а напередодні старту цього сезону повернувся на тренерський місток команди (нагадаємо, 2016-го він привів "Демню" до золотих медалей в обласному чемпіонаті та тріумфу в Кубку Львівської області).

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

"Це не спонтанне рішення. Ми зустрічалися з Русланом Брунцем, обумовили всі деталі, дійшли спільних точок дотику. Він – досвідчений тренер, добре знає реалії львівського обласного футболу, вміє організувати боєздатний колектив. Однозначно завдання спортивно-культурного клубу "Демня" на сезон – здобути чемпіонство. Ми цілком довіряємо Русланові Брунцю і даємо йому шанс поборотися за найвищі місця", – зазначив у коментарі інформаційному центру Федерації футболу Львівської області почесний президент СКК "Демня" Михайло Мудрий.

Нагадаємо, після 9-ти турів СКК "Демня" із 16-ма очками в активі перебуває на 2-ій сходинці турнірної таблиці Прем'єр-ліги Львівщини.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →