closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Огляд 9-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Огляд 9-го туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1006
0

Матчі видалися важкими, про що свідчать рахунки як таймів, так і ігор у цілому.

ФК "Вільхівці" – ФК "Бужора" (Іршава) – 2:1 (юнаки – 0:4)

(Кучер Іван, 8; Апіян Артур, 29 – Жуков Дмитро, 55)

Матч видався прогнозовано напруженим. У першому таймі результативніше грали господарі. Зокрема, Іван Кучер забив на початку тайму, а всередині досвідчений Артур Апіян реалізував штрафний. Гості зуміли сквитати один м’яч на початку другої "сорокап’ятихвилинки", але на більше іршавців не вистачило. До того ж на 85-й хв. за друге попередження був вилучений Юрій Каганець.

ФК "Карпати" (Рахів) – ФК "Вітязь" (Концгазо) – 1:0 (0:1)

(Яремчук Юрій, 56)

Видалася коректна й рівна гра. Лише, можливо, незначну перевагу мали господарі. І саме в них на початку другого тайму Юрій Яремчук замкнув передачу й відкрив рахунок. До завершення зустрічі "Вітязь" мав 100-відсоткову нагоду відновити паритет, проте "Карпати" усе ж відстояли свої ворота "сухими" і здобули хай мінімальну, однак перемогу.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Середнє" – 4:1 (0:1)

(Пуканич Адріан, 33; Чедрик Михайло, 49, 80; Чонка Юрій, 58 – Соскида Руслан, 4)

У першому таймі гості діяли впевнено, і в підсумку була зафіксована результативна нічия завдяки голам Руслана Соскиди (у гостей) та Адріана Пуканича (у господарів), а ось після перерви підопічні Валентина Слюсаря повністю переграли суперника. У виноградівців знову забивали досвідчені гравці: відзначилися Чедрик (оформив дубль у матчі) та Чонка Юрій. На фініші першого кола "Севлюш" здобув важливу перемогу над принциповим суперником і продовжує лідирувати в чемпіонаті.

ФК "Оболонь" (Хуст) – МФА "Мункач" (Мукачево) – 1:3 (1:6)

(Чічіна Михайло, 86 – Баятян Артем, 20,30; Хіміч Василь, 80)

Мукачівці продемонстрували впевнену гру, уже в першому таймі забивши супернику два голи без відповіді завдяки дублю Артема Баятяна. Наприкінці другої "сорокап’ятихвилинки" команди обмінялися голами (зокрема, у гостей забив Василь Хіміч, котрий пішов на заміну) та в цілому, схоже, хустяни так і не відійшли від розгромної поразки в Ужгороді в минулому турі.

ДЮСШ Тячів – ФК "Ужгород" – 0:1 (2:2)

(Предчук Антон, 68)

Команди зіграли коректно, лише при одній жовтій картці в гостей. На початку зустрічі ужгородці мали змогу відкрити рахунок (на 7 і 11 хв.), однак не склалося. Загалом вони створили більше моментів і змогли забити в другому таймі. Господарі ж чинили представникам обласного центру достойний опір, а ось організувати результативну атаку не вдалося. Як наслідок – мінімально поступилися.

Тур видався доволі важким: у трьох матчах перемогли господарі, у двох – гості. Не зафіксовано жодної нічиєї. Звідси й дещо нижча результативність – 2,8.

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →