closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Валентин Корешков: "В матчі з "Авангардом" битимемося за перемогу"

Валентин Корешков: "В матчі з "Авангардом" битимемося за перемогу"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
715
0

В останніх двох турах лівий захисник "Діназу" Валентин Корешков проявив неабиякі бомбардирські якості. Спочатку він започаткував розгром ДГ "Шевченківське", поціливши прямим ударом зі штрафного точно в ціль, а в наступному поєдинку виявився автором єдиного і переможного м’яча у ворота "Любомиру".

- Чудова результативність для захисника…

- Думаю, так. Особливо радий за гол у Ставище, де ми здобули непросту перемогу. "Любомир" - молода і амбіційна команда, яка грає в комбінаційний футбол. Трохи жорстко, чіпко, але ж це зрозуміло. Не дивлячись на швидкий гол, нам непросто все вдавалося. Вони створили немало гострих моментів біля наших воріт і якби забили, то хтозна як все завершилося б.

- У Денихівці ти забив прямим ударом зі штрафного. Частенько такі постріли вдаються?

- Не пригадую, щоб мені раніше доводилося забивати ось так. У нас в команді є штатні стандартними, але на цей раз Діма Прима підштовхнув мене і сказав йти бити. Так що він став ніби співавтором голу. Пробив сильно і низом, м’яч трішки зачепив ногу захисника й влетів у кут воріт. А ось другий гол забивав уже на відскоці після обводки Руслана Зублено. Це було секундне діло, думати часу не мав, просто пробив сильно під перекладину.

- Ти досить часто підключаєшся вперед. Любиш це діло?

- Можу грати, як на позиції захисника, так і півзахисника. Навіть коли прийшов у "Діназ", то спочатку грав у півзахисті, а вже потім тренер мене перевів нижче. Інколи буває занадто зловживаю своїми підключеннями вперед і Толя Фурсенко мені "пихає", бо коли втрачаємо м’яч в атаці, не завжди встигаю повернутися в зону. Ось тут важлива підстраховка Дена (Петренко – Прим.авт.), з яким ми стараємося чітко взаємодіяти.

- "Розбір польотів" після гри в Ставище був?

- Тренер похвалив за хорошу боротьбу, за те, що грали до останнього і зуміли взяти важливі три очки в такому непростому матчі. Та попросив одразу переключатися на наступні матчі.

- В суботу зустрічаєтеся з "Авангардом" в Баришівці і перед битвою з ними така непроста, важка перемога повинна ще більше мобілізувати команду. Чи не так?

- Думаю, що це нам піде на користь, не будемо розслаблятися, як це інколи буває, коли виграєш з великим рахунком. Єдине, що не нашу користь, то це те, що ми віддали багато сил боротьбі і тепер потрібно повноцінно відновитися до суботи.

- До гри з "Авангардом" цілеспрямовано готуєтеся?

- Спеціально, ні. Тренери налаштовують нас серйозно, але наголошують, що нічого особливого в "Авангарді" нема. Хороша команда, з якою можна й треба боротися. Важливо перш за все психологічно правильно підготуватися до цієї гри. Ми зараз йдемо нога в ногу і переможець закріпиться на першому місці.

- "Діназ" чекає два матчі підряд з "Авангардом", в чемпіонаті та кубку.

- В обох ми налаштовуємося тільки на перемогу. У нас найвищі завдання, як в одному, так і в іншому турнірі.

- Ти свого часу вже посмакував професійного хліба. Мрієш знову зіграти в команді майстрів?

- Так, я виступав за "Олександрію" в чемпіонаті U-19. Потім мені сказали, що я не поїду на збори і ми розірвали з клубом контракт. Півроку тренувався самостійно, шукав варіанти. Коли з’явився шанс пограти в "Діназі", одразу відгукнувся. Сподіваюся, що вже згодом ми зможемо дебютувати в другій лізі.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →