closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Контрольний матч. "Агрон-ОТГ" (Великі Гаї) - "Зоря" (Хоростків) 7:1

Контрольний матч. "Агрон-ОТГ" (Великі Гаї) - "Зоря" (Хоростків) 7:1
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
706
0

19 липня лідер вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – великогаївський "Агрон-ОТГ" у Товстолузі провів перший літній спаринг. У суперниках була команда першої обласної ліги – хоростківська "Зоря". Підопічні Романа Курдупеля впевнено перемоги опонента – 7:1.

Незважаючи на великий рахунок матчу хоростківська "Зоря" постала доволі міцним горішком, однак більш висока виконавська майстерність гравців "Агрона" зіграла в цьому матчі визначальну роль. Рахунок у матчі було відкрито на 13-й хвилині. Після удару Ігоря Вонса м’яч рикошетом від центрального оборонця Олександра Нетечі залетів у сітку воріт (1:0).

Наприкінці першого тайму після прострільної передачі з правого краю Тараса Семенця новобранець "Агрона" Назар Процик другим темпом поклав м’яча у кут воріт (2:0).

На старті другої половини матчу Дмитро Коник скинув м’яча під удар Богдану Гевчуку і той метрів з 17-ти забив третій м’яч для "Агрона". Тільки-но розігравши м’яча з центра поля хоростківська "Зоря" рахунок скоротила. Центральні оборонці великогаївської команди забули на підступах до воріт Сергія Дроздовського і лівий хав "Зорі" точно пробив низом у протихід голкіперові Руслану Мазуру (3:1).

Футболістів "Агрона" схоже розізлив цей гол номінальних гостей і вони до завершення матчу ще чотири рази вразили ворота суперника. У першому випадку це сталося після штрафного у виконанні Ігоря Вонса, який зняв павутину з лівої "дев’ятки" (4:1). Той ж Вонс передачу на Романа Мельника і нападник "Агрона" був точним (5:1).

Ще в одному випадку Вонс зробив гольову передачу з лівого краю, а нападник Роман Мельник з другої спроби таки зумів переграти голкіпера "Зорі" Олега Дробного (6:1). А кінцевий рахунок у матчі встановив Євген Гурін після помилки оборонців і точного удару в нижній кут воріт (7:1).

Як відзначив граючий тренер "Зорі" Олег Скотецький, не дивлячись на рахунок його команда гідно грала проти лідера обласного футболу, який незабаром дебютуватиме в аматорському чемпіонаті України. За словами наставника, в матчі було надано шанс зарекомендувати себе великій групі футболістів, які виступають у чемпіонаті Гусятинського району. Також на перегляді в "Зорі" було троє гравців з Львівщини – воротар, крайній захисник та опорний півзахисник, котрі, що логічно, не завжди знаходили порозуміння з партнерами, тим не менше де-хто з них показав доволі якісний футбол. Також пан Скотецький відзначив гру місцевого воротаря Олега Дробного, який тільки повернувся з Англії і його теж було перевірено в умовах наближених до бойових.

Команди виступали у таких складах:

"Агрон-ОТГ": Рогаль (Мазур, 46), Пастернак, Андрієшин, Ковалик (Анатолій Гринченко, 46), Семенець (Гурін, 75), Гаврилюк (Оконський, 46), Кривобедрий (Гевчук, 46), Коник, Гурін (Мельник, 46), Вонс, Процик.

"Зоря": воротар на перегляді (Дробний, 60), Нетеча, Скотецький, Яремчук, захисник на перегляді, опорний півзахисник на перегляді, Рикуник, Диняк, Дроздовський, Черкезов, Сокіл. Заміна: четверо гравців на перегляді.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →