closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Михайло Басараб - новий виконавчий директор "Нафтовика" (Долина)

Михайло Басараб - новий виконавчий директор "Нафтовика" (Долина)
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
3020
0

У середу 25 липня у малому залі засідань Долинської районної ради відбулось засідання Ради Засновників Асоціації "Футбольний клуб "Нафтовик-Долина". На порядок денний засідання було винесено ряд питань, пов’язаних із забезпеченням функціонування футбольного клубу на найближчий період.

Зокрема, Рада Засновників розглянула заяву виконавчого директора Назарія Ярича, який виявив бажання покинути займану посаду у зв’язку із сімейними обставинами. Члени Ради Засновників та запрошені на засідання одностайно високо оцінили роботу Назарія Васильовича на посаді виконавчого директора за період з березня 2017 року, відзначили його внесок у розбудову команди та досягнення нею високих результатів. Клопотання про звільнення було задоволено, натомість на посаду виконавчого директора одностайним рішенням затверджено Михайла Басараба. Назарія Ярича ж за пропозицією Президента клубу Володимира Смолія затверджено на громадській посаді при клубу – радник президента.

Також на засіданні Ради Засновників було обговорено питання про підсумки роботи та спортивні результати команди за 2017 рік та І півріччя 2018 року. Було підтримано політику клубу щодо формування боєздатного колективу з числа місцевих футболістів, боротьбу за високі місця в Чемпіонаті та Кубку області. Також було підтримано ініціативу в сезоні 2018\19 спробувати свої сили в розіграші Кубку України серед аматорських команд.

На даний час команда вийшла із відпустки та розпочала підготовку до нового сезону. У вівторок 24 липня відбулось перше тренування. На початок серпня заплановане провдення навчально-тренувальних зборів.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →