closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Дмитро Кондра: "Дамо бій фаворитам"

Дмитро Кондра: "Дамо бій фаворитам"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1604
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області продовжує разом із представниками команд підбивати підсумки першого кола Прем’єр-ліги Львівщини.

Сьогодні ми поспілкувалися з головним тренером новояворівського "Гірника", що наразі посідає одинадцяту сходинку турнірної таблиці, Дмитром Кондрою. З його слів, у наступному колі "гірники" спробують нав'язати боротьбу фаворитам і лідерам сезону.

Про результати першого кола Прем’єр-ліги Львівщини. Ми формували команду за два тижні до початку обласного чемпіонату. В нас у заявці була мала кількість гравців. У стартові три тури ми фактично не мали рівноцінних замін. Щодо самовіддачі, старання, бійцівських якостей я не маю жодних претензій до своїх підопічних. Не вистачає нам часу для тренувального процесу, адже багато хлопців працюють на роботі. Звісно, ми не задоволені теперішньою позицією "Гірника" в турнірній таблиці.

Мабуть, найкращою нашою грою в першій половині Прем’єр-ліги Львівської області був поєдинок у Самборі, де ми створили немало моментів, однак не змогли здобути 3 очки. Найбільш провальною вийшла домашня зустріч із чинним чемпіоном Львівщини – Миколаєвом, коли ми зазнали чимало кадрових утрат. Нам не вистачає досвідчених виконавців із високим рівнем футбольної майстерності, зокрема в лінії нападу.

Про підсилення і підготовку до другого кола. Команда вийшла з відпустки 18-го липня. Вже зіграли товариський матч із "Локомотивом" із Рави-Руської (0:0), сьогодні поміряємося силами з ФК "Янів" (Івано-Франкове) з Яворівського району, а в суботу, 28-го липня, плануємо зустрітися з ременівською "Думною". "Гірник" уже залишили троє гравців – голкіпер Назар Чалий, захисник Орест Шуліга і нападник Тарас Николишин, під питанням Анатолій Тітунін. Переглядаємо двох воротарів, з одним із них підпишемо контракт, беремо лівого захисника. Крім цього, нам однозначно потрібний хороший нападник, правий і центральний півзахисники.

Про плани команди на цьогорічний сезон. Першочергове завдання новояворівського "Гірника" на цей сезон – намагатися досягати щоматчу позитивного результату, особливо на власному полі, показувати гідну гру і давати бій фаворитам і лідерам обласної першості.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →