closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Марек Горбань: "Залучаємо юнаків до дорослої команди"

Марек Горбань: "Залучаємо юнаків до дорослої команди"
Изменить размер a+ a-
1381
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області продовжує разом із представниками команд підбивати підсумки першого кола Прем’єр-ліги Львівщини.

Сьогодні в цьому контексті ми поспілкувалися з президентом львівського спортивного клубу "Погонь" Мареком Горбанем. Він розповів, що цього сезону його команда намагатиметься потрапити в трійку призерів обласної першості і дійти до фіналу Кубку області.

Про результати першого кола Прем’єр-ліги Львівщини. Результатами "Погоні" я задоволений. Наша команда не мала багато провальних матчів, боролася на футбольному полі в кожній зустрічі до кінця. У трьох поєдинках ми або рятували нічию, або виривали перемогу на заключних хвилинах. Це свідчить, що хлопці мають характер, бачать ціль і прямують до її досягнення. Цього року, як, у принципі, і торік, у Прем’єр-лізі Львівщини виступають досить рівні колективи, відстань між ними в турнірній таблиці невелика. Приємно і цікаво для вболівальників, що обласна першість виходить на новий рівень.

Про підсилення і підготовку до другого кола.Традиційно ми робимо серйозний акцент на підготовці до наступних протистоянь. 15-го липня хлопці взялися за тренування. Провели спаринг із Демнею (1:3), залучивши чимало футболістів нашої юнацької команди. Таким чином хочемо поступово залучати юнаків до дорослої команди. Завжди добре готуємо юнацький склад "Погоні".

Наші хлопці зараз очолюють турнірну таблицю обласних змагань серед юнаків, а торік стали чемпіонами. Для прикладу, в аматорській збірній Львівської області, яка цього року тріумфувала в Кубку регіонів України і в жовтні представлятиме нашу країну на міжнародному рівні, виступають колишні гравці юнацького складу "Погоні" Руслан-Роман Майовецький і Святослав Гірний, а також Олег Підлісецький та Іван Юськевич, котрі захищають кольори нашого клубу.

Плануємо зіграти ще одну товариську зустріч найближчої неділі, щоправда, наразі я не знаю суперника. Тренувальний процес триває, наполегливо готуємося до стартового двобою другого кола з "Юністю" (Гійче) на власному полі. Наш гравець Віталій Кудрик отримав пропозицію від колективу з першої ліги Латвії і перебуває там на перегляді, тому, на жаль, може залишити наш клуб. Переглядаємо декількох потенційних новачків, але поки що не озвучуватиму їхні прізвища.

Про плани команди на цьогорічний сезон. Намагатимемося потрапити до трійки призерів чемпіонату Прем’єр-ліги Львівської області. І в Кубку Львівщини старатимемося щонайменше дійти до фіналу. Щодо кубкових баталій, думаю, можна буде чіткіше говорити після жеребкування.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →