closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Назар Дрига: "Суперникам буде з нами непросто"

Назар Дрига: "Суперникам буде з нами непросто"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
976
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області продовжує разом із представниками команд підбивати підсумки першого кола Прем’єр-ліги Львівщини.

Сьогодні ми поспілкувалися з наставником добротвірського "Енергетика" Назаром Дригою. З його слів, колектив із Добротвора робить ставку на молодь і планує нав’язати серйозну боротьбу опонентам.

Про результати першого кола Прем’єр-ліги Львівщини. Завдання на цей сезон у "Енергетика" єдине – прогресувати в кожному матчі, показувати хороший футбол. В основному ми робили акцент на молодих футболістів, яким, вочевидь, забракло досвіду виступів на такому рівні. В нас було обмаль часу, аби зігратися. Губимося у відповідальних моментах. Хоча ми фактично – сьома команда обласної Прем’єр-ліги за кількістю забитих м’ячів. Забиваємо немало, але пропускаємо багато. Якщо в Першій лізі Львівщини суперники пробачали нам такі помилки, то тепер карають за таке.

Про підсилення і підготовку до другого кола. Після закінчення першого кола дали хлопцям тиждень відпочинку. Тренуємося чотири рази на тиждень. Зараз нас підсилять захисник і півзахисник із ФК "Львів" U-19. Нашу команду залишив Олег Божик, Роман Ліпіцький із Миколою Сусловим також можуть перейти в інші клуби. Замінимо цих досвідчених виконавців молодими гравцями. Маємо своїх перспективних вихованців 2002-го року народження. Обкатуватимемо молодь, готуватимемо команду більше на перспективу. Трансферне вікно триватиме до кінця серпня, тож, думаю, ми підпишемо ще декількох новачків.

Під час підготовки до другої частини змагань обіграли у спарингу "Карпати" з Кам’янки-Бузької (5:3) і з аналогічним рахунком поступилися "Локомотиву" з Рави-Руської. Найближчої середи плануємо в Новому Яричеві в товариському поєдинку помірятися силами з місцевим колективом. У неділю стартуватимемо в чемпіонаті з ременівською "Думною", після чого 8-го серпня зіграємо на виїзді в Кубку Львівської області з "Юністю" (Верхня Білка). Тож нас очікує насичений ігровий тиждень.

Про плани команди на цьогорічний сезон. Надії на краще є, адже, як показує практика, друге коло ми граємо краще, ніж перше. Можливо, після літньої перерви хлопці почуваються більш розкуто, ніщо на них не тисне. Думаю, ми не раз відберемо очки у фаворитів. Боротимемося з кожним суперником. Не планували виступати в обласному кубку, оскільки це додаткові фінансові витрати, але вирішили, що команді Прем’єр-ліги Львівщини не пасує відмовлятися від кубкових баталій. Думаю, хлопці вийдуть на зустріч із Верхньою Білкою в рамках Кубку області з хорошим настроєм, і футболістам "Юності" буде не так просто з нами грати, як у чемпіонаті.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →