closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Роман Самчук: "Завдання-мінімум – перша п’ятірка"

Роман Самчук: "Завдання-мінімум – перша п’ятірка"
Изменить размер a+ a-
968
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області продовжує разом із представниками команд підбивати підсумки першого кола Прем’єр-ліги Львівщини.

Сьогодні ми поспілкувалися з наставником "Локомотива" з Рави-Руської Романом Самчуком. Він висловив сподівання, що у другій половині обласної першості його хлопці продемонструють стабільнішу гру і досягнуть поставлених цілей.

Про результати першого кола Прем’єр-ліги Львівщини. Я не надто задоволений тим, як наша команда провела перше коло. За винятком першої гри з Мурованим, ми провалили його початок. Були матчі, в яких Рава-Руська не заслуговувала на поразки, наприклад із "Погонню" вдома, з Мостиською на виїзді. Можливо, далися взнаки кадрові перестановки, коли одразу кинули в бій гравців, котрі прийшли в команду перед самим стартом сезону і на початках не виправдовували очікувань уболівальників. Вочевидь, це позначилося на результатах. До завершення першого кола обласного чемпіонату визначилися з бойовим складом і взяли очки в дуелях із лідерами – зокрема, з "Юністю" (Верхня Білка) та ФК "Миколаїв".

Про підсилення і підготовку до другого кола. Під час літньої перерви ми підсилили склад. Повернулися з ФК "Львів" Олег Мізерник та Олег Дещиця. Найближчим часом офіційно заявимо правого півзахисника. Розійшлися нульовою нічиєю у спарингу з новояворівським "Гірником", поступилися ФК "Львів" U-19 із рахунком 0:2 і перемогли добротвірський "Енергетик" 6:3. В неділю вже прийматимемо "Кордію" з Мурованого, після чого в середу змагатимемося в Кубку Львівської області з переможцем пари ФК "Синьковичі" – "Темп" (Відники).

Про плани команди на цьогорічний сезон. У чемпіонаті області наше завдання-мінімум – потрапити в першу п’ятірку. В Кубку області намагатимемося пройти якнайдалі. Кубок – це зовсім інший турнір, де все вирішується в одній зустрічі. На мою думку, у другому колі ми покажемо стабільнішу гру і завдяки підсиленню складу досягнемо поставлених цілей.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →