closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Шматько: "Завдання: золото у Кубку, срібло в області, бронза в аматорах!"

Володимир Шматько: "Завдання: золото у Кубку, срібло в області, бронза в аматорах!"
Изменить размер a+ a-
2189
0

31 липня міський голова Чорткова та почесний президент ФСК "Кристал" Володимир Шматько офіційно представив громадськості нового тренера команди, нових гравців, а також розповів, що очікує від нового сезону.

"Попри те, що ми невдало закінчили попередній чемпіонат, Едуард Хавров зарекомендував себе як чудовий спеціаліст, тож ми без вагань запропонували йому очолювати команду вже без приставки "в.о.". Я щиро радий, що такий іменитий тренер вирішив залишитись у Чорткові, для нас це - однозначно досягнення!

Провівши два збори та маючи змогу переглянути достатню кількість гравців, тренер сформував обойму гравців, котрі представлятимуть "Кристал" у новому чемпіонаті.

Завдання на сезон поставлені чітко: 2 місце у Чемпіонаті області, адже наздогнати "Агрон-ОТГ" майже неможливо; виграти Кубок області; здобути третє, бронзове місце у Чемпіонаті України серед аматорів! Головний тренер запевнив мене, що всі ці завдання для нинішнього "Кристалу" - посильні. Протягом року ми підготовлюватимемо до професійного рівня як команду, так і інфраструктуру.

Для мене головне, щоб емблема "Кристалу", яка у вас на футболках - для вас щось означала, щоб ви поважали клуб, честь якого захищаєте, і поважали вболівальників, котрі навіть попри погані результати приходили на стадіон. Вони вірять, що футбол у Чорткові відроджується, тож викладайтесь на повну та доведіть це!".

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →