closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Ольга Дудник: "Люблю дарувати позитивні емоції"

Ольга Дудник: "Люблю дарувати позитивні емоції"
Изменить размер a+ a-
2353
0

За результатами кастингу, ведучою телевізійної програми "Реальний футбол" під егідою Федерації футболу Львівської області, новий сезон якої стартує в понеділок, 6-го серпня, о 19:45 на телеканалі НТА під егідою Федерації футболу Львівської області, стала 24-річна Ольга Дудник.

Вона перемогла у відборі серед 20-ти конкурсанток. Оля весела, позитивна, неординарна і багатогранна особистість, під час спілкування з якою отримуєш неймовірне задоволення. Інформаційний центр ФФЛ поспілкувався з талановитою красунею.

– Олю, ти нова постать у футбольному інформаційному просторі Львова і Львівщини. Розкажи, будь ласка, де ти народилася? Де навчалася?

– Я народилася в Донецькій області. Там отримала освіту практичного психолога. Готувалася стати філологом, учителем української мови і літератури. Але коли приїхала вступати в університет, подала документи на психологію. Одного разу мені зателефонував друг і запропонував поїхати на екскурсію до Львова. Я, не довго думаючи, погодилася. Після поїздки вирішила, що переїду сюди жити й ось уже два роки живу в місті Лева.

– Задоволена, що обрала саме такий фах?

– Я жодного разу не пошкодувала про своє рішення. Професія психолога надзвичайно цікава. Вона насамперед допомогла мені розібратися в собі, простіше дивитися на життя. Люблю думати, аналізувати себе, оточення. Після переїзду до Львова я півроку працювала психологом у дитячому садочку. Люблю дітей, але доводилося більше виконувати роботу з паперами, а я обожнюю рух.

Вивчаю психологію взаємостосунків чоловіків і жінок, читаю книги на цю тему. Почерпнула чимало цікавої інформації про чоловічу психологію. Після цього мені з чоловіками стало легше знаходити спільну мову, ніж із жінками. Головне бути собою, бути відвертою. Чоловіки відчувають, коли жінки мають у собі світло, гармонію, і тягнуться до них. Як кажуть, щасливу жінку хочеться робити ще щасливішою.

– Вочевидь, чоловічу аудиторію нашого сайту цікавить, чи зайняте серце Олі Дудник? І який твій ідеал справжнього чоловіка?

– Моє серце абсолютно вільне. Для мене ідеал чоловіка – впевнений у собі, добрий, харизматичний, розумний, вірний (це дуже важливо), і щоби ставився до мене з повагою.

– Пам’ятаєш своє перше кохання?

– Перше серйозне кохання в мене виникнуло в 15-16 років. Вочевидь, той хлопець не знав про це, або, можливо, здогадувався. Я – романтична натура, вірила, що це велике почуття, яке йде від серця, але розпочала читати розумні книжки і спустилася на землю (посміхається – ред.). У мене були лише одні серйозні відносини. Я 5 років зустрічалася з хлопцем у Слов’янську. З перших секунд вирішила, що в нас із ним нічого не вийде. Але він увесь рік мене добивався, і взяв за душу наполегливістю. Щиро вдячна йому за те, виховав у мені багато людських якостей. Але, на жаль, наші стежки розійшлися…

Власне, до міста Лева мене привело кохання. Побачила у Львові симпатичного хлопця, зловила його погляд і, як тоді відзначили мої друзі: "все пропала дівчина". Хімія спрацювала. Як зараз пам’ятаю цей момент. Із тих пір ми щодня спілкувалися. Невдовзі я поїхала до Львова, адже хотіла бути з цією людиною. Згодом дізналася, що в нього є дівчина… В мене була страшна депресія, але я взяла себе в руки і вийшла з того стану.

Обожнюю Львів. Це душевне місто, наповнене романтичністю. Відчуваю, що воно моє, і зовсім не шкодую, що переїхала сюди. Тут дуже добрі, чуйні люди. В мене дідусь із Закарпаття, тож я жартома, коли мене запитують, чого я переїхала до Львова, відповідаю, що це поклик крові. Я тут почуваюся як удома. Я патріотка своєї країни, вірю, що Донбас і Крим повернуться до України.

– Ти регулярно береш участь у конкурсах краси. Коли в тебе з’явилося таке захоплення?

– Мабуть, кожна дівчинка з дитинства мріє брати участь у конкурсах краси, бути принцесою, найгарнішою. І я не виняток. Коли переїхала до Львова, знайшла модельне агентство, записалася на курси моделі, під час яких стала впевненішою в собі і підвищила власну самооцінку. Сфера краси – це зйомки, постійна увага, зокрема чоловіча. Коли йду подіумом, нереально від цього кайфую. Мені подобається бути в центрі уваги. Саме тому я вирішила стати телеведучою. Люблю відкривати для себе щось нове і дарувати людям позитивні емоції.

– Що для тебе означає бути ведучою "Реального футболу"?

– Я вирішила кардинально змінитися. Наразі єдиним моїм великим коханням буде робота. Саме тому пішла на кастинг телеведучої "Реального футболу". Це ніби ковток свіжого повітря. Як учасницю конкурсів краси, мене запрошували в якості гостя на ефіри. Тоді зловила себе на думці, що хотіла би бути ведучою. В когось день розпочинається з кави, а в мене відтепер – із новин про футбол. Навіть їсти готую з горіхами за щоками, "Карлом, Кларою і кларнетом", виробляючи дикцію.

– Минулої суботи ти побувала на "Арені Львів", переглянувши поєдинок між ФК "Львів" і київським "Динамо". Які емоції залишилися після великого футболу?

– Я була в захваті, коли зайшла на стадіон. Очі розбігалися. Емоції неймовірні. Зрозуміла, що футбол – це явище, яке об’єднує людей, котрі вболівають за свою команду. Я також цим перейнялася, хоч іще не розуміла до кінця правил гри, але переживала і вболівала за наших хлопців.

– Хочеш знову зануритися у футбольну атмосферу на стадіоні?

– Цієї неділі поїду на матч "Львів-Янтарочки" в рамках стартового туру чемпіонату Вищої ліги України, а там, дивись, і сама розпочну грати у футбол. Відчуваю, що це та сфера, в якій я зможу розкритися сповна.

– Розкажи про свої захоплення.

– Мене багато чого цікавить. Захоплююся сучасними танцями. Люблю поспівати з подругою в караоке. Люблю готувати, особливо борщ. Під час приготування будь-якої страви головне вкласти душу в цей процес, готувати з приємними емоціями. Я романтична і лірична, тому пишу вірші. Мрію написати слова до пісні, яку хочу сама заспівати. Як би це дивно не звучало, знаходжу натхнення в нещасливому коханні. Нещодавно відкрила в собі талант дизайнера одягу. Ходила на курси шиття, придбала швейну машинку й експериментую.

Я за здоровий спосіб життя, не зловживаю алкоголем, не палю, займаюся спортом, відвідую тренажерний зал. Також займаюся йогою, яка поєднує спорт і психологію. Для мене йога – це гармонія душі і тіла.

– І наостанок: назви п’ять речей, які би ти взяла з собою, якби тобі довелося провести три місяці на безлюдному острові?

– Мене на одному з конкурсів краси таке питали. Мабуть, найперше взяла би з собою їжу, ніж для добування їжі, сірники… сильного чоловіка… і телефон, щоби робити пости в Інстаграмі. Бо нецікаво, коли ти на безлюдному острові, а ніхто про це не знає (посміхається – ред.). А якщо серйозно, прихопила би замість телефона улюблену книжку.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →