closer-popup
footboom
Авторизація користувача на сайті footboom1.com
Вхід через соціальні мережі
або
Забули пароль?
Реєстрація
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Кондур: "Усе в наших руках"

Володимир Кондур: "Усе в наших руках"
Джерело фото:
кнопка переходу
Змінити розмір a+ a-
1687
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області завершує разом із представниками команд підбивати підсумки першого кола Прем’єр-ліги Львівщини.

Сьогодні ми поспілкувалися з президентом "Кордії" (Муроване) Володимиром Кондуром, котрий запевнив, що його команда битиметься в Кубку області і намагатиметься вибратися з низів турнірної таблиці.

Про результати першого кола Прем’єр-ліги Львівщини. З позиції в турнірній таблиці зрозуміло, що перша половина обласного чемпіонату нам не вдалася. Так, була низка поєдинків, у яких ми виглядали гідно. Зокрема, в зустрічі заключного туру першого кола з "Юністю" (Гійче), хоч і програли 2:3, непогано грали з Верхньою Білкою, хоча за 20 хвилин до фінального свистка ми "поплили". У протистоянні з "Погонню" теж непогано виглядали, але поступилися через неуважність у захисті.

Зрозуміло, що турнірним становищем "Кордії" незадоволені, адже навіть із тим складом гравців, який у нас є зараз, мали би грати краще і посідати вищу сходинку в турнірці. На жаль, нам не вдалося заявити виконавців, котрі захищали честь Мурованого на цьогорічному Меморіалі Ернеста Юста. Переглядали Тараса Радюка, але він пішов у СКК "Демня", оскільки отримав там цікавіші у фінансовому плані пропозиції. Чекали більшого від Івана Дацка. Окрім цього, через травми до червня вибув із гри один із лідерів команди – Микола Малецький. Можливо, внаслідок постійних невдач у наших футболістів з’явилася психологічна невпевненість.

Про підсилення і підготовку до другого кола. 9-го липня ми зібралися і провели перше тренування, під час якого насамперед переглянули потенційних новачків. Зіграли три контрольні поєдинки: 2:2 з "Юністю" (Гійче), програли в Комарному місцевому "Газовику-Хуртовині" 2:3 і чинному чемпіону Львівської області ФК "Миколаїв" із рахунком 0:5.

Чекаємо на перехід Ігоря Поріцького. Думаю, найближчим часом ми підпишемо двох перспективних гравців із Житомирщини – лівого захисника і центрального півзахисника. Мій син Володимир непогано виступає в першості Перемишлянського району за Лагодів, забиває м’ячі, тож заберемо його в "Кордію". Можливо, нас підсилить уродженець Мурованого, 19-річний вихованець "Погоні" Назар Мельник. Є ще один досвідчений претендент на підсилення в лінію захисту, але більш конкретно говоритимемо про нього, якщо дійдемо згоди у фінансових питаннях. Наразі наш колектив залишив Мар’ян Слобода, котрий пішов у Підмонастир.

Про плани команди на цьогорічний сезон. В обласній першості хочемо залишити останню сходинку турнірної таблиці, наблизитися до середини турнірної таблиці. Це буде складно зробити, але попереду ціле друге коло, тож усе в наших руках. Найближчий матч у неділю з Равою-Руською на виїзді покаже, як ми підготувалися і чого наша команда варта. Постараємося дати бій супернику, продемонструвати гідну гру. Позитивний результат стане поштовхом для подальших звитяг. Оскільки чемпіонат провалили, намагатимемося пройти якомога далі, а головне – показати гідну гру в Кубку Львівської області.

Джерело новини:
кнопка переходу
Оцініть матеріал
Поділитися

Рейтинг букмекерів

4500 грн + 100FS
Забрати подарунок →