closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 14-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 14-го туру
Изменить размер a+ a-
1769
0

У неділю, 5-го серпня, відбудуться матчі 14-го туру найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

ФК "Самбір" – "Юність" (Верхня Білка). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Один із центральних поєдинків стартового туру другого кола Прем’єр-ліги Львівщини, де зійдуться колективи з верхівки турнірної таблиці. Обидві команди з великими амбіціями. Гості в разі позитивного результату зможуть одноосібно очолити чемпіонську гонку, оскільки Демня, в якої, як і у "білок", наразі 24 залікові бали в активі, пропускає стартову гру другої половини обласної першості. Але самбірці – серйозні бійці. Можна не сумніватися, що вони нав’яжуть боротьбу суперникам. Тим паче, в рідних стінах, де в них завжди гаряча підтримка, тож підопічним Богдана Костика доведеться добряче попітніти, щоби взяти в Самборі очки.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

Самбірський колектив невдало провів кінцівку першого кола, що коштувало йому місця в чільній трійці. Тренер-гравець ФК "Самбір" Андрій Габ’ян, котрому тепер у тренувальному процесі і на футбольному полі допомагатиме Андрій Ханас, добре розуміє, що друга частина чемпіонату є вирішальною, тож, вочевидь, знайде потрібні слова для своїх підопічних До того ж, під час літньої перерви самбірчани підсилилися досвідченими гравцями, деякі з яких понюхали пороху на професійному рівні: Ярославом Кінашем, Матвієм Бобалем, Олександром Гринишиним, Михайлом Березовим, Володимиром Садохою. В "Юності" (Верхня Білка) два новачки, але не менш досвідчені – Віталій Дмитрух та Олег Панасюк.

У першому колі в поєдинку цих команд було доволі гаряче. Такої ж гри можна очікувати від них і цього разу. У квітні долю протистояння Верхньої Білки і Самбора вирішив гол Михайла Знетиняка у власні ворота. Тож тепер самбірчани намагатимуться взяти у "білок" реванш за ту прикру поразку і наздогнати їх за очками в турнірній таблиці.

ЛСК "Погонь" – "Юність" (Гійче). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Іще один центральний поєдинок звітного туру. Футболісти "Погоні" прийматимуть на стадіоні "Гарт" ("Трудові резерви") у Львові "Юність" із Гійчого. Після стартових турів першого кола гійченці очолювали чемпіонську гонку, однак згодом не витримали іспит фаворитами сезону, зокрема Верхньою Білкою і Миколаєвом, й опустилися на 5-ту сходинку турнірної таблиці. Наразі в обох колективів по 20 очок, тож переможець цієї пари вирветься вперед. У першому колі вони продемонстрували невиразну гру, зігравши в нульову нічию. Сподіваємося, цього разу "Погонь" і "Юність" (Гійче) подарують уболівальникам більше видовища.

ФК "Мостиська" – ФК "Миколаїв". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Цього року Мостиська повернулася в Прем’єр-лігу Львівської області. Але дебютний поєдинок цьогорічного чемпіонату став для неї страшним сном – "прикордонники" зазнали на виїзді розгромної поразки 0:4 від чинного чемпіона Львівщини – футбольного клубу "Миколаїв". І ось тепер у мостищан є чудова нагода взяти реванш у миколаївців на власному полі. Наприкінці першого кола хлопці Андрія Шагала набрали серйозних обертів, відібравши очки у фаворитів сезону – нічиї (по 1:1) із ФК "Самбір", СКК "Демня" і перемога над "Юністю" (Верхня Білка) з рахунком 2:1. Якщо вони продовжать у такому ж дусі, то їм цілком до снаги "обікрасти" миколаївський колектив. Однозначно це потребує значних зусиль, адже чинні чемпіони точно не здадуться без бою.

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – "Гірник" (Новояворівськ). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Протистояння команд, одна з яких чимало забиває ("Фенікс-Стефано": 20 голів у 12-ти матчах і третя позиція за результативністю серед 13-ти колективів), а іншій легше не пропустити, аніж забити. Попри те, що "гірники" наразі перебувають унизу турнірної таблиці, вони доволі міцні "горішки", які не цураються силової боротьби. Підмонастирці мають зуб на команду з Новояворівська, адже в першому колі новояворівські футболісти здолали їх із рахунком 1:0, тож тепер "фенікси" прагнуть узяти в рідних стінах реванш.

"Думна" (Ременів) – "Енергетик" (Добротвір). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Дебютант Прем’єр-ліги Львівської області з Ременова бадьоро розпочав цьогорічний чемпіонат, чимало забиваючи суперникам, однак потім дещо збавив оберти. В першому колі ременівці настріляли "енергетикам" 4 м’ячі (матч завершився 4:1). У повторній зустрічі цих команд, вочевидь, легше буде футболістам "Думни". По-перше, вони гратимуть на власному полі, по-друге, на відміну від свого недільного суперника, підопічні Ігоря Топоровича не беруть участі в Кубку Львівщини (натомість хлопців із Добротвора вже найближчої середи очікує непростий виїзд у Верхню Білку в рамках кубкової зустрічі). Але добротвірці намагатимуться вирвати очки в цій дуелі, аби поступово залишити дно турнірної таблиці.

"Локомотив" (Рава-Руська) – СФК "Кордія" (Муроване). Юнаки: 14:00, дорослі 16:00.

Колектив із Мурованого чекає неблизький виїзд у Раву-Руську. Очки мурованцям зараз потрібні, як людині повітря. В заключних матчах першого кола "Кордія" продемонструвала, що "пацієнт швидше живий, аніж навпаки", здобувши першу перемогу в чемпіонаті (2:1 над "Енергетиком") і нав’язавши серйозну боротьбу "Юності" з Гійчого (2:3). Однак "залізничники" вже неодноразово показували впродовж цього сезону, що не ликом шиті, відбираючи залікові бали навіть у фаворитів. Перед "Локомотивом" стоїть чітке завдання – як мінімум, фінішувати в першій п’ятірці, а для цього треба частіше вигравати. Це вони і спробують зробити у протистоянні з Мурованим, як зробили в першому колі, відсвяткувавши вікторію з рахунком 3:0.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →