closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Львівської області. Анонс 1/8 фіналу

Кубок Львівської області. Анонс 1/8 фіналу
Изменить размер a+ a-
2174
0

У середу, 8-го серпня, відбудуться поєдинки 1/8 фіналу Кубку Львівської області. Початок матчів о 17:00.

ФК "Самбір" – СКК "Демня"

Центральний матч цієї кубкової стадії. На стадіоні імені Лева Броварського в Самборі зустрінуться фаворити цьогорічного сезону, тож передбачається запекле протистояння. На користь господарів рідні стіни і гаряча підтримка власних уболівальників. Тим паче, самбірчани спробують виправитися за невдачі, які останнім часом спіткали їх у чемпіонаті. Футболістам спортивно-культурного клубу "Демня" доведеться нелегко, адже хлопці зі Самбора намагатимуться помститися їм за поразку в першому колі Прем’єр-ліги Львівщини.

ФК "Мостиська" – ЛСК "Погонь"

Хоча "Погонь" перебуває вище в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Львівщини, ніж їхній суперник в 1/8 фіналу Кубку області, недооцінювати мостищан не варто. Тим паче, що останнім часом вони регулярно забирають залікові бали у фаворитів сезону – в їхньому активі нічиї з ФК "Самбір", СКК "Демня", ФК "Миколаїв", перемога над "Юністю" з Верхньої Білки. Допомогти "прикордонникам" мають рідні стіни. Підопічні Андрія Шагала вже продемонстрували в обласному чемпіонаті, що можуть на рівних боротися з львів’янами, лише в компенсований час утративши нічию (2:3). Але "Погонь" – команда з великими амбіціями, тому точно не захоче складати зброю на ранній стадії.

СФК "Кордія" (Муроване) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир)

"Кордія" поступово намацує свою гру, демонструючи, що "пацієнт швидше живий, аніж навпаки". Після перемоги над добротвірським "Енергетиком" і гідної гри в протистоянні з "Юністю" (Гійче) в першому колі, мурованці нав’язали боротьбу "Локомотиву" з Рави-Руської, розписавши мирову 2:2. Тож до звітної зустрічі підопічні Василя Леськіва мають підійти в хорошому настрої. Зрештою, як і "фенікси", які минулої неділі впевнено здолали на виїзді новояворівський "Гірник" і впритул наблизилися до лідерів обласної першості. У першому колі в рамках Прем’єр ліги Львівщини підмонастирці розгромили Муроване 4:1. Господарі повинні лягти кістьми на власному полі, аби пройти далі по турнірній сітці і виправитися за невдачі в чемпіонаті. Надихнути їх на це має їхня звитяга 2:0 над "феніксами" в 1/16 фіналу цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста.

"Гірник" (Новояворівськ) – ФК "Миколаїв"

Чинний чемпіон Львівщини поїде в гості до непоступливого Новояворівська. В заключному турі першого кола Прем’єр-ліги області миколаївці винесли "Гірник" із непристойним рахунком 5:1. Але чемпіонат і Кубок – це різні змагання. В кубкових баталіях усе вирішується в одній грі. А "гірники" можуть поставити міцну стіну в обороні і довести справу як мінімум до серії післяматчевих пенальті.

"Юність" (Верхня Білка) – "Енергетик" (Добротвір)

Чинний володар Кубка Львівської області прийматиме на власному полі у Верхній Білці одного з аутсайдерів Прем’єр-ліги Львівщини – добротвірський "Енергетик". У стартовому турі другого кола обласної першості "енергетики" невдало з’їздили в Ременів, пропустивши 5 м’ячів (1:5). Але невдачі в чемпіонаті мають мотивувати їх до боротьби в кубковому протистоянні з "білками".

"Сокіл" (Великі Глібовичі) – "Рочин" (Соснівка)

Серйозне випробування чекає на "соколів" із Великих Глібовичів, що займають друге місце турнірної таблиці групи Б Другої ліги Львівщини, адже їм протистоятиме бронзовий призер минулого чемпіонату України серед аматорів. Щоправда, для "рочинців" ця кубкова дуель відбуватиметься на тлі гри в аматорській першості проти коломийського "Покуття", в якій вони перемогли 3:2. Так, за класом команда зі Соснівки на голову вища від опонентів із Великих Глібовичів, але кубкові протистояння зазвичай проходять у запеклій боротьбі, тому доволі часто тут можуть бути несподіванки.

"Темп" (Відники) – "Локомотив" (Рава-Руська)

Футболісти з Рави-Руської поїдуть у гості до відницького "Темпа", який наразі перебуває в трійці лідерів групи А Другої ліги Львівської області. "Ведмеді" хоч і виступають у нижчому дивізіоні, але цілком можуть дати бій "залізничникам".

"Карпати" (Кам’янка-Бузька) – "Юність" (Гійче)

Гійченці поїдуть у Кам’янку-Бузьку, де їм протистоятимуть місцеві "карпатівці", котрі посідають другу сходинку турнірної таблиці групи А Другої ліги Львівщини. Чому би не очікувати сюрпризу в цьому протистоянні? Адже, мабуть, кожен солдат мріє дати гучного ляпаса генералу?

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →