closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Арбітри Донеччини випробували сучасні засоби зв’язку

Арбітри Донеччини випробували сучасні засоби зв’язку
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
780
0

Аматорські команди Донеччини після невеличких літніх канікули розпочали підготовку до другого кола чемпіонату області. У Слов’янську на стадіоні "Хімік" місцевий спортивний клуб зустрівся із командою "Аркада" із міста Харкова, яку очолює доборе знайомий шанувальникам футболу нашого регіону наставник Віктор Загнойко. У першому таймі суперники не виявили сильнішого, хоча моменти були створені як у одних, так і інших воріт. А у другій половині зустрічі господарі провели дві блискавичні, але головне результативні атаки. Отже, рахунок 2:0 на користь слов’янців.

Цей товариський спаринг неодмінно увійде в історію нашого футболу. Адже вперше суддівська бригада, а це арбітр Андрій Зайцев та його асистенти Максим Васильченко та Наталя Ольшанська, провела матч із використанням сучасних медійних засобів, А саме – мобільних передавачів та гарнітур. Як зізнався після гри головний арбітр матчу, спочатку виникали деякі незручності технічного характеру, а потім –призвичаїлися.

"Система, - сказав Андрій, - допомагає всій бригаді діяти чітко та злагоджено, оперативніше реагувати на будь-яке порушення правил на будь-якому клаптику поля". Як наслідок, під час поєдинку не було зараховано три взяття воріт, які відбувалися із різними порушеннями правил.

Як ми вже повідомляли, друге коло чемпіонату Донецької області розпочнеться у суботу 18 серпня. Відбудуться чотири матчі: ФК "Слов’янськ" - "Локомотив", "Сапфір" - "ДВУОР- Бахмут", "Форум-авто" - "Авангард-Ю-19", "Шахтар" - ФК "Долина". У зв’язку із участю команди "Хлібороб" у турнірі ВФСТ "Колос" АПК України її гру із "Прометеєм" із Великої Новосілки перенесено на резервний день.

Також визначено дати трьох матчів першого кола, що раніше не відбулися. Отже у суботу 11серпня у Лимані зіграють "Локомотив" та "Енергія-Спорт для всіх"(Курахове). Арбітром цієї зустрічі призначено Андрія Зайцева із Дружківки. Асистентами Дмитра Старкова та Олексія Бондаренка із Краматорська, А інспектором буде їх земляк Валентин Мельніков.

У середу, 15 серпня у Покровську гратимуть "Шахтар"(Родиньске) та "Авангард- Ю-19"(Краматорськ), а в іншу середу, 22 серпня, у Слов’янську на стадіоні ім. Ю. П. Скіданова (колишній "Хімік") силами поміряються ФК "Слов’янськ" та "ДВУОР-Бахмут".

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →