closer-popup
footboom
Авторизація користувача на сайті footboom1.com
Вхід через соціальні мережі
або
Забули пароль?
Реєстрація
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 16-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 16-го туру
Змінити розмір a+ a-
463
0

У суботу, 18-го серпня, та неділю, 19-го серпня, відбудуться матчі 16-го туру найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

ЛСК "Погонь" – "Локомотив" (Рава-Руська). Юнаки: 15:00, дорослі: 17:00.

Минулого туру гравці львівського футбольного клубу каменя на камені не залишили у виїзному протистоянні з мурованською "Кордією" (5:0). Вони вибули з Кубку Львівської області і тепер зосередили сили на обласній першості. "Погонь" – доволі амбітна команда, яка поставила собі за мету фінішувати цього сезону в трійці призерів. До призової трійки львів’янам рукою подати – лише 3 залікові бали відділяють їх від 3-ої сходинки турнірної таблиці. "Залізничники" минулий тур пропускали, відповідно мали більше часу на відпочинок і підготовку. Можна не сумніватися, що вони не складуть легко зброю, спробують узяти реванш за поразку 0:1 у першому колі і піднятися вище в турнірці.

Неділя, 19-те серпня

СКК "Демня" – ФК "Миколаїв". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Центральне протистояння звітного туру. Дербі Миколаївського району. Лідер обласної першості прийматиме третю команду Прем’єр-ліги Львівщини. В обох команд мета – здобути "золото" чемпіонату. Саме тому їхня очна зустріч стане по-справжньому гарячою, аж іскри летітимуть у футболістів із-під бутс. Минулого туру Демня впевнено переграла Верхню Білку 1:0 і тепер намагатиметься здолати ще одного прямого конкурента в боротьбі за золоті медалі. В першому колі миколаївці поступилися принциповому супернику 0:1, пропустивши один-єдиний прикрий гол. Традиційно на виїзді чинних чемпіонів Львівської області підтримуватимуть рідні вболівальники (до того ж, їхати недалеко), тож гравці ФК "Миколаїв" битимуться до останнього, аби виправдати сподівання своїх шанувальників, як, у принципі, і господарі.

ФК "Самбір" – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Самбірчани потрапили у смугу невдач. Вибули з Кубку Львівщини на стадії 1/8 фіналу (тут їм не пощастило в серії післяматчевих пенальті після нульової нічиєї з СКК "Демня"). У чемпіонаті вони розгубили останнім часом чимало очок і опустилися аж на 8-му сходинку турнірної таблиці, хоча перебували в трійці лідерів. Але відстань між першою вісімкою незначна, тож хлопці зі Самбора все ще можуть наверстати. Для цього потрібно стабільно поповнювати власну скарбничку заліковими балами. Цими вихідними до них завітає непростий суперник – підмонастирці можуть несподівано поставити підніжку будь-кому з опонентів. У першому колі дуель цих команд завершилася перемогою підопічних Андрія Габ’яна – 3:1.

"Гірник" (Новояворівськ) – "Юність" (Гійче). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

"Гірники" намагаються якомога вище піднятися в турнірній таблиці. Минулими вихідними вони впевнено здолали на виїзді одного з аутсайдерів обласної першості – добротвірський "Енергетик" із рахунком 3:1. Це мало би додати їм упевненості. Гійче несподівано на власному полі зазнало розгрому від ременівської "Думни" 0:4, дозволивши ременівцям випередити себе в турнірці. Та прикра поразка повинна додати "Юності" спортивної злості, тож, без сумніву, гійченці, поїдуть у Новояворівськ зарядженими на боротьбу. В першому колі вони переконливо перемогли "Гірник" (3:0) і, вочевидь, спробують зробити це і в неділю. Однак підопічні Дмитра Кондри – хлопці кусючі, тож так просто не здадуться, тим паче на власному полі.

"Думна" (Ременів) – СФК "Кордія" (Муроване). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

На старті другого кола Прем’єр-ліги ременівці нагадують каток, що на повній швидкості мчить із гори, не помічаючи нікого і нічого на своєму шляху. Спершу вони розгромили "Енергетик" із Добротвора (5:1), а попереднього туру – "Юність" із Гійчого (4:0). Завдяки таким переконливим результатам вони піднялися на 4-ту позицію турнірної таблиці. Цими вихідними Ременів прийматиме одного з аутсайдерів обласного чемпіонату – "Кордію" з Мурованого. Але футболістам "Думни" не варто недооцінювати суперника. Минулої неділі мурованці зазнали нищівної поразки від "Погоні" (0:5), тому не хочуть знову ставати хлопчиками для биття. В першому колі Ременівці обіграли Муроване 4:1.

ФК "Мостиська" – "Енергетик" (Добротвір). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

"Енергетикам" потрібні очки, аби покращити собі настрій, адже востаннє вони це робили ще 2-го травня, коли перемогли на виїзді ФК "Самбір" 1:0. Добротвірці першими відкривають рахунок, але потім чимало пропускають у власні ворота. Гра в обороні стала головним болем для наставника колективу з Добротвора Назара Дриги, котрому точно треба щось змінювати в діях своїх підопічних. Мостищани ж намагатимуться продовжити 8-матчеву безпрограшну серію в чемпіонаті і Кубку Львівської області. Поєдинок першого кола між цими командами завершився з результатом 4:2 на користь ФК "Мостиська".

Джерело новини:
кнопка переходу
Оцініть матеріал
Поділитися

Рейтинг букмекерів

4500 грн + 100FS
Забрати подарунок →