closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 17-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 17-го туру
Изменить размер a+ a-
608
0

У неділю, 26-го серпня, відбудуться матчі 17-го туру найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

ФК "Миколаїв" – "Юність" (Верхня Білка). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Центральний матч звітного туру. Для миколаївців це буде друга поспіль принципова зустріч із прямим конкурентом у боротьбі за золоті медалі. Минулої неділі вони розписали "суху" мирову в дербі Миколаївського району з Демнею, а тепер прийматимуть удома Верхню Білку, яка, відповідно до календаря, пропускала попередній тур. Однак "білки" провели серед цього тижня непростий поєдинок у рамках чвертьфіналу Кубку Львівщини в Гійчому проти місцевої "Юності", щоправда перемога 1:0 і вихід у півфінал мають додати їм настрою і впевненості у власних силах. Фактично це поєдинок за 6 очок, тож на футбольному полі буде неабияк гаряче. Нагадаємо, в першому колі перемогу з рахунком 2:1 святкувала Верхня Білка.

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – СКК "Демня". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Колектив із Демні очолює турнірну таблицю Прем’єр-ліги Львівської області і наполегливо йде до поставленої мети – "золота" обласної першості. Хлопці з Миколаївського району цими вихідними поїдуть у Підмонастир, де поміряються силами з місцевим "Феніксом-Стефано". Вони намагатимуться реваншуватися за програш 0:1 у першому колі. "Фенікси" зараз демонструють непогану гру, завдяки чому підтягнулися до лідера обласної першості на відстань одного очка. Але на їхній настрій і фізичні кондиції може накласти відбиток виїзна поразка 0:3 соснівському "Рочину" у чвертьфіналі Кубку Львівщини. Тим паче, гості мають зуб на підмонастирців, які завдали їм першої поразки цього сезону – 0:1.

"Локомотив" (Рава-Руська) – "Думна" (Ременів). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

У стартових трьох турах другого кола обласної першості ременівці настріляли суперникам 15 голів! Завдяки такій високій результативності "Думна" наблизилася на відстань одного очка до лідера чемпіонату. До того ж наразі колектив із Ременова забив найбільше м’ячів cеред 13-ти команд– 38, і разом із ФК "Миколаїв" має найкращу різницю забитих і пропущених – +17. Звісно, підопічні Ігоря Топоровича хочуть продовжити цю тріумфальну ходу і в матчі зі суперником із Рави-Руської. Однак "залізничники" – доволі міцні "горішки", що вони, зокрема, продемонстрували минулого туру в зустрічі зі львівською "Погоню". В першому колі ременівці змогли зупинити "Локомотив", вигравши в Рави-Руської з рахунком 3:1. Чи вдасться їм це і цього разу, побачимо вже найближчої неділі.

СФК "Кордія" (Муроване) – "Гірник" (Новояворівськ). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Поєдинок команд із низів турнірної таблиці, де кожен хоче перемогти, аби поступово вибратися вище. У кращому настрої до звітної зустрічі повинні підійти "гірники", які в попередніх двох турах поповнили власну скарбничку 4-ма заліковими балами, здолавши 3:1 добротвірський "Енергетик" і розписавши мирову 1:1 із "Юністю" (Гійче). Натомість колектив із Мурованого в останніх трьох зустрічах пропустив аж 13 м’ячів. Вочевидь, мурованці хочуть виправити цю прикру статистику на власному полі і взяти в Новояворівська реванш за поразку 0:2 в першому колі.

"Енергетик" (Добротвір) – ФК "Самбір". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Зустріч команд, які провалили старт другого кола Прем’єр-ліги Львівщини. Самбірчани програли останні 3 поєдинки обласної першості, пропустивши майже вдвічі більше голів, аніж за 12 матчів першої половини чемпіонату (9 проти 6-ти)! Щоправда, в суперниках у них були доволі міцні команди – чинний володар Кубка Львівської області "Юність" із Верхньої Білки, чинний чемпіон області ФК "Миколаїв" та кусючий підмонастирський "Фенікс-Стефано". Тепер їх чекає виїзд у Добротвір, де вони намагатимуться не лише здобути першу перемогу у другому колі, а й помститися "енергетикам" за поразку 0:1 у першому матчі. Добротвірці минулого туру зазнали повного фіаско в Мостиській – 0:8, тож тепер намагатимуться реабілітуватися за цей розгром перед власними вболівальниками.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →