closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup
Чемпіонат Київської області 2018 . 15-й тур
Україна. Ірпінь. Стадіон "Чемпіон"
. ,
СФК "Сокіл"
(Михайлівка-Рубежівка)
1 : 1
"Патріот"
(Баришівський район)

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) - "Патріот" (Баришівський район) 1:1. Нічийний синдром

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) - "Патріот" (Баришівський район) 1:1. Нічийний синдром
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
757
0

П’ята поспіль зустріч "Сокола" (Михайлівка-Рубежівка) та "Патріота" (Баришівський район) завершилася внічию. Незважаючи на те, що обидві команди мали чудові нагоди для того, щоб вирвати перемогу, "вилікуватися" від нічийного синдрому їм не вдалося.

Підопічні Олега Самченка краще виглядали в стартовому відрізку матчу. Саме господарі повели у рахунку, коли класного удару зі штрафного завдав Віталій Ємельянов – м’яч по дузі опустився за комірець воротарю "Патріота", точнісінько у дальню "дев’ятку". Через декілька хвилин "Сокіл" мав отримати ще й чисельну перевагу, але арбітр замість того, шоб вилучити правого захисника за відвертий удар рукою Васильєва, чомусь обмежився лише жовтою карткою. А перед тим суддя пробачив іншого захисника гостей, який на фланзі грубо зіграв проти Ємельянова…

"Патріот" після пропущеного м’яча швидко перехопив ініціативу, налагодив контроль м’яча у центрі поля і притис "соколів" до власних воріт. До того ж, господарі поля через травму втратили лідера команди – Еммануеля Окодуву. У підсумку команда Євгена Щербини ще в середині першого тайму відігралася. Кукса навісив с правого флангу, а Кострома у своїх кращих традиціях головою пробив у дальній кут.

Схоже на те, що у перерві матчу тренеру "Сокола" вдалося знайти потрібні слова для своїх підопічних. Бо у другому таймі команда заграла значно якісніше. В першу чергу, це стосується роботи у центрі поля та атаці, де почав проявляти себе новачок колективу – Кевін. Африканський легіонер зобов’язаний був забивати після класного проходу Васильєва (Дмитро на фланзі переграв досвідченого Омоко) – м’яч пролетів поруч зі стійкою. Пізніше Кевін замкнув подачу з кутового (удару нападника знову забракло точності), а потім майстерно обіграв Омоко, після чого щосили пробив у дальній кут (був дуже близьким до цілі, але знову промахнувся). Ще одну нагоду не використав Ємельянов. Віталій з флангу увірвався у штрафний майданчик та пробив у руки голкіперу, а потім після дотепної скидки п’ятою від Шорнікова ніхто з партнерів Микити не "замкнув" дальню стійку.

Мав свої нагоди й "Патріот". Так, після пострілу з-за меж штрафного майданчика дев’ятого номера "Сокіл" врятував Сабатюк, а Килипенко неточно пробив після подачі зі штрафного. Проте, ці епізоди – ніщо у порівняні з моментом, який мав Ігор Байдалук. Один з кращих гравців матчу, отримавши передачу від Васильєва, мав вдосталь часу для того, щоб обробити м’яч та завдати прицільного удару. Але новачок команди вирішив у дотик пробити з десяти метрів. На жаль, зробив це вкрай невдало. Вже на останній хвилині основного часу "Сокіл" ледь не заплатив високу ціну за марнотратство: Килипенко вийшов віч-на-віч з Сабатюком, але на щастя для господарів, програв дуель воротарю. У підсумку – нічия 1:1.

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) – "Патріот" (Баришівський район) 1:1

Голи: Ємельянов 12 – Кострома 30

Після 15-го туру "Сокіл" продовжує посідати у турнірній таблиці шосте місце, маючи однакову кількість здобутих очок з "Межигір'ям" (по 21). Попереду "Джуніорс-СБ" (22 очки), "Патріот" (26), "Діназ" (28) та "Авангард" (31). У наступному турі команда Олега Самченка на виїзді зустрінеться з "Броварами".

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →