closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Ельдар Бодров: "Закрив очі і просто пробив"

Ельдар Бодров: "Закрив очі і просто пробив"
Изменить размер a+ a-
1180
0

Перемогу над кропивницьким "Олімпіком" (7:1) забезпечили "Діназу" шестеро голеадорів. Але одним з ключових голів став м’яч, котрий на 65-й хвилині провів Ельдар Бодров. Причому зробив це невдовзі після виходу на заміну. Звичайно, ми не могли пропустити такий привід для інтерв’ю.

- О, накінець-то. Я вже півроку чекав на той момент, коли у мене візьмуть інтерв’ю (сміється).

- Причина досить вагома. Це ж твої перші голи в нинішньому "Діназі"?

- Так, до цього поки що не вдавалося відзначитися у воротах суперника. Тому, звичайно, з мене пиво.

- А в футбольній кар’єрі частенько доводилося забивати дублі?

- По два, а тим паче три голи забивав рідко. Переважно один гол в матчі у мене був.

- Згадай, як це вдалося зробити у грі з "Олімпіком".

- Напишіть, що закрив очі і просто пробив (сміється). А якщо серйозно, то бив зряче. В першому епізоді Діма Прима вивів мене один на один з воротарем і коли той вискочив вперед, то метрів з п’ятнадцяти-шістнадцяти пробив повз нього в кут. В другому моменті Саня Долгоп’ятов подав з флангу, захисник "Олімпіку" помилився і я сходу пробив лівою. Взагалі-то, досить часто забиваю саме лівою ногою.

- Такі голи досить характерні для твоєї манери гри?

- Гадаю, що так. На швидкості підключаюся вперед і потім по ситуації. Перший прибрав суперника після точного пасу. В другому швидко зорієнтувався.

- Ти став своєрідним джокером в цьому матчі.

- Добре, що забив. Але більше радий за перемогу команди, яка нам дуже була потрібна.

- Вона тепер додала "Діназу" впевненості?

- Сподіваюся, що наша чорна полоса закінчилася і далі піде біла. Ми заграємо так, як це було в першому колі чемпіонату області. Нам потрібна була така перемога з великим рахунком на цьому етапі. Думали, що подібна станеться ще в Броварах, але там отримали доброго стусана. Тепер реабілітувалися з лихвою.

- Твій гол зняв напругу, яка виникла на полі в стартові хвилини другого тайму?

- За рахунку 3:1 ми могли пропустити, і тоді, хтозна, як би все могло скластися. Я вийшов, забив і дуже радий, що допоміг команді в цій великій перемозі.

- Суперник завдав клопотів у цій зустрічі?

- Ми краще контролювали м’яч, змушували їх більше бігати, відбирати. В цілому у нас була колективна, комбінаційна гра, а у них кожен діяв індивідуально, тягнув сам за себе. Темношкірі легіонери окремо, українці окремо. Ось це і стало головним в матчі.

- Що тобі говорив Олексій Чернишов, коли випускав на поле?

- І Бондаренко, і Чернишов просять нагнітати на фланзі, обігравати, використовувати свою швидкість. Це мій головний козир.

- Матч з "Олімпіком" проходив на трішки зменшеному, штучному полі, котре є оптимальним для твоєї манери гри.

- Не тільки для моєї, а для всієї нашої команди, яка вміє і намагається контролювати м’яч. Ще перед матчем ми розмовляли про це з Деном Петренко і згодилися, що воно нам більше підходить, ніж таке, як наприклад, є в Баришівці чи в Броварах. Тут м’яч не дріботить, можна віддавати точні паси, грати в один дотик.

- В "Діназі" ти не часто виходиш в основі, переважно на заміну. Чому?

- Не дозволяє фізична форма. Її треба підтягувати. Чесно скажу, що є пару зайвих кілограм.

- Те, що грати доводиться зараз в суботу і неділю для команди важко?

- Знаєте, після поразки в Броварах ніхто навіть не заїкнувся, що не поїде, чи ще щось там. Всі розуміли, що треба мовчки зібратися і їхати бити суперника після такої, скажемо, фатальної осічки. Тут про втому й годі говорити.

- Старт в серпні команді не вдався. Можеш назвати причину?

- Розслаблення. Багато що в нас виходило і ми подумали, що можемо все. А треба концентруватися в кожному матчі, з кожним суперником. І матч з аутсайдером з Броварів яскраве тому підтвердження.

- Попереду дві битви з "Десною" Погреби та "Чайкою" з Вишгороду. Яка з них стане складнішою?

- Обидві будуть непрості. Але я все ж більш уваги приділяю грі з "Десною". Це і зважаючи на наше турнірне становище в чемпіонаті області, де ми боремося за чемпіонство, і те, що в нас грає кілька футболістів, які раніше виступали в Погребах. Матч буде більш принциповим. Хоча ми зобов’язані брати шість очок в цих двох іграх.

- До речі, це твій другий прихід в "Діназ"?

- Кілька років тому, коли командою керував Олег Спічек, я дійсно грав в "Діназі". Потім так склалося, що на півтора роки поїхав за кордон і ось тепер повернувся знову в колектив. Тут є футболісти, з котрими грав ще тоді.

- "Діназ" - клуб поки що любительський і багатьом доводиться поєднувати роботу й футбол. Складно?

- У мене нічна робота, тому це певна специфіка. Доводиться перед матчами відпрошуватися у керівництва нічного клубу, щоб трішки більше поспати і бути готовим до тренувань та офіційних ігор. Але все ж сподіваюся більше часу приділяти футболу і повноцінно відновити свої ігрові кондиції.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →