closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 16-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 16-го туру
Изменить размер a+ a-
1090
0

Шістнадцятий тур чемпіонату Київщини стартував ще 25 серпня, коли "Зоря" сенсаційно перемогла "Межигір’я", а продовжиться найближчої суботи, 1-го вересня. У цей день відбудуться чотири матчі.

Зверніть увагу: Турнірна таблиця чемпіонату Київської області

Центральний поєдинок буде зіграний у Баришівці, де зустрінуться претенденти на медалі чемпіонату – "Патріот" та "Джуніорс-СБ". Команда, що тепер представляє Києво-Святошинський район, вдало розпочала друге коло, у драматичному матчі перемігши чемпіона та лідера цьогорічних обласних перегонів – "Авангард". Проте, надалі "юніорів" спіткали суцільні розчарування. Підопічні Євгена Чуприни поступилися у фіналі Кубка Київщини, а потім вибули з боротьби за Кубок України серед аматорів. У Баришівці "Джуніорс-СБ" спробує покласти кінець невдалій серії. "Патріот" залишається добре організованою командою, проте, у другому колі поки що не вражає – нічиї з "Діназом" (0:0) та "Соколом" (1:1).

Чемпіонат Київської області. Анонс 16-го туру - изображение 1

Цікавий матч очікується у Погребах, де зустрінуться принципові суперники – "Десна" та "Діназ". Як відомо, у міжсезоння чисельна група лідерів команди з Броварського району слідом за Володимиром Бондаренком перейшла у вишгородський колектив. Вже під час літньої перерви по цьому ж маршруту прослідував Олександр Долгоп’ятов, який став кращим бомбардиром "Десни" у першому колі.

Для "Діназа" друга частина сезону розпочалася вкрай невдало. Команда поступилася у трьох матчах чемпіонату України серед аматорів, не забивши в них жодного м’яча, а у чемпіонаті Київщини розділила очки з "Патріотом" (0:0) та несподівано програла у Броварах (1:2). Проте, після останньої невдачі "діназівців" нарешті прорвало. У клубі сподіваються, що яскрава перемога у Кропивницькому (7:1 над місцевим "Олімпіком") поверне футболістам впевненість у собі.

Зверніть увагу: Кращі бомбардири чемпіонату Київської області

Щодо "Десни", то наразі робити якісь прогнози стосовно можливостей та перспектив команди важко. У другому колі підопічні Андрія Воробея провели лише один матч, зігравши внічию 2:2 з "Броварами". З впевненістю можна говорили лише про те, що "Десна" постарається відібрати очки у "Діназа".

У Броварах, де вже встигли оступитися вище згадувані "Діназ" та "Десна", цього тижня гостюватиме "Сокіл", у якого також не спостерігається приводів для радості. Після поразки у півфіналі Кубка Київщини підопічні Олега Самченка втратили очки у протистоянні з "Зорею" (1:1), а потім зіграли внічию з "Патріотом" (0:0). Щоб і надалі претендувати на медалі чемпіонату, "Соколу" потрібно обов’язково перемагати "Бровари", що не є легким завданням. Команда Миколи Логвина на своєму полі не програє вже три матчі поспіль.

Нарешті, у Бучі чергове шоу готує "Меліоратор". Оновлена команда Дмитра Дубаса потішила бучанську публіку феєрією голів у ворота "ДГ Шевченківське". Фундамент перемоги заклав зірковий новачок – Олександр Алієв, який бездоганно пробив зі штрафного. Інший новачок колективу – Кахабері Джикія, який може стати справжнім відкриттям другого кола обласного чемпіонату, вистрілив дублем. А ефектну крапку класним ударом з-за меж штрафного майданчика поставив граючий президент клубу Дмитро Дубас.

Чемпіонат Київської області. Анонс 16-го туру - изображение 2

У матчі з "Любомиром", який стартував у другому колі з нищівної поразки від "Межигір’я" (0:5), підопічні Олега Турського знову намагатимуться порадувати вболівальників яскравою грою, великою кількістю голів та перемогою. Та чи вдасться це їм? "Любомир" прибуде на поєдинок з підвищеною мотивацію: нещодавно свій День народження відсвяткував Леонід Джужик, тож хлопці зі Ставища постараються зробити президенту клуба подарунок у вигляді хорошого результату у Бучі.

Розклад матчів 16-го туру

"Меліоратор" (Буча) – "Любомир" (Ставище)
17:00. Буча. Стадіон "Ювілейний"
Матч першого кола – 0:0
Статистика очного протистояння: +0=1-0 (різниця м’ячів – 0:0)

"Десна" (Погреби) – "Діназ" (Вишгород)
10:30. Погреби. Стадіон "Десна"
Матч першого кола – 1:4
Статистика очного протистояння: +0=0-1 (різниця м’ячів – 1:4)

"Патріот" (Баришівський район) – "Джуніорс-СБ" (Києво-Святошинський район)
17:00. Баришівка. СК "Прогрес"
Матч першого кола – 0:0
Статистика очного протистояння: +1=2-2 (різниця м’ячів – 5:7)

"Бровари" - "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка)
17:00. Бровари. СК "Спартак"
Матч першого кола – 0:6
Статистика очного протистояння: +1=2-4 (різниця м’ячів – 4:15)

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →