closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Львівської області. "Миколаїв" – у півфіналі

Кубок Львівської області. "Миколаїв" – у півфіналі
Изменить размер a+ a-
965
0

У другому кубковому матчі поспіль миколаївцям довелося пробивати післяматчеві пенальті.

"Локомотив" (Рава-Руська) – ФК "Миколаїв" 1:1 (за пенальті: 5:6)

Голи: Вивроцький Павло (26) – Сагайдак Андрій (28, з пен.)

"Локомотив": Іванків Назар, Дещиця Іван, Лаба Володимир, Марчук Олег, Сень Юрій (Лесько Маркіян, 84), Гришак Ростислав, Вивроцький Павло (Кураш Олек, 90+1), Пштир Роман, Занько Максим, Галич Володимир (Краївський Ігор, 64), Мізерник Олег

"Миколаїв": Бурмас Мар’ян, Танечник Роман, Ільків Ігор, Дзюрах Роман, Коваль Григорій, Сагайдак Андрій, Бердей Юрій, Шафранський Сергій (Сагайдак Василь, 59), Бойко Назар (Федина Іван, 107), Клим Богдан, Балух Ігор

І в другому матчі поспіль Фортуна була на їхньому боці. "Залізничники" нав’язали чемпіону Львівщини серйозну боротьбу. В середині першого тайму Павло Вивроцький дальнім ударом у кут воріт вивів господарів уперед. Але через дві хвилини миколаївці заробили пенальті, яке реалізував Андрій Сагайдак.

Основний час завершився 1:1. В овер-таймі команди не забивали, тож переможця довелося визначати в серії 11-метрових штрафних ударів. У Миколаєва удари з крапки змарнували Андрій Сагайдак та Ігор Балух (голкіпер), у "Локомотива – Іван Дещиця, Ігор Краївський (воротар) та досвідчений Володимир Лаба, котрий влучив у стійку.

Як і в попередній кубковій дуелі з новояворівським "Гірником", підопічні Віталія Пономарьова після 1:1 у 120 хвилин гри пройшли далі за пенальті. Таким чином у півфіналі гратимуть соснівський "Рочин", спортивно-культурний клуб "Демня", ФК "Миколаїв" та "Юність" із Верхньої Білки.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →