closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Бондаренко: "Мабуть знову в суботу доведеться грати одночасно два матчі"

Володимир Бондаренко: "Мабуть знову в суботу доведеться грати одночасно два матчі"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
703
0

Поразка "Діназу" в гостьовому матчі з шпитьківським "Джуніорсом" загострила боротьбу за комплекти нагород чемпіонату Київської області. Розрив між командами скоротився і тепер сягає всього двох очок. Одразу після фінального свистку емоції лилися через край, тому з коментарем наставника команди ми трішки зачекали.

"На жаль, наша команда грала в цьому матчі перші шість хвилин та останні десять-п’ятнадцять, - трохи заспокоївшись сказав головний тренер "Діназу" Володимир Бондаренко. – Почали матч дуже здорово і забили швидкий гол, але він зіграв з нами злий жарт. Поки раділи суперник зумів провести швидку атаку й вирівняти ситуацію. Ось тут психологічна перевага вже була на їх боці. А "Джуніорс" дуже досвідчена команда і коли вона відчуває "запах крові", то вже не відпустить противника. Так воно й сталося. Вони скористалися нашими помилками й зуміли в потрібний момент забити ще двічі в першому таймі. Коли ми скоротили рахунок, то зародилася надія, але в другому таймі вона згасла.

Як не прикро говорити, але програли матч ми цілком заслужено. В цей день "Джуніорс" був сильнішим. До того ж, тренерський хід мого друга і наставника Шпитьків Євгена Чуприни, коли він в перерві замінив центрального захисника, який міг награти на червону картку, викликає у мене повагу. Таким чином він закрив дірку, яка ось-ось могла виникнути в їх обороні.

В своїй команді нікого виділяти не стану. Є певні кадрові негаразди, але це робочий процес. Нам потрібно з цього робити висновки і рухатися далі. Ось наступної суботи знову маємо чималий головний біль. За календарем одночасно треба грати в суботу з "Межигір’ям" у чемпіонаті області (а це принципове дербі) та їхати в Миколаївку (Сумська область) на матч проти "Вікторії" в Аматорській лізі. І ніхто не бажає йти на поступки в цій ситуації. Якщо все так і залишиться, то доведеться вдруге за останні два тижні ділити команду на дві частини і грати одночасно два матчі".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →