closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

“Волока” - переможець Ліги Чемпіонів районів Чернівецької області

“Волока” - переможець Ліги Чемпіонів районів Чернівецької області
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
553
0

Яскравим фінальним поєдинком закінчилася цьогорічна Ліга Чемпіонів районів Чернівецької області. У вирішальній грі турніру зустрілися представники Новоселицького і Глибоцького районів – ФК "Бояни" та ФК "Волока". Знову ж таки, порадувала солідна глядацька аудиторія, особливо вболівальники з Боян. Протягом усього матчу вони палко підтримували своїх улюбленців скандуванням, численними прапорами, фаєрами і … віртуозним оркестром, який грав, майже не зупиняючись)

Відмітимо, що оркестр привезла з собою і "Волока", але по справжньому його стадіон "Буковина" почув тільки після фінального свистка арбітра матчу)

Говорячи про гру, можна сказати, що на поле вийшли дві рівних команди – як за грою, так і за підбором гравців. Глядачі побачили цікаву боротьбу, багато ударів по воротах, велике бажання перемогти, але, в першу чергу, зауважимо надійну гру в захисті як від "Боян", так і від "Волоки". Не в останню чергу саме через цю причину першого гола вболівальникам довелося чекати доволі довго: рахунок було відкрито лише на початку другого тайму, і зробили це "Бояни".

Не скажу, що після забитого м’яча представники Новоселицького району відійшли назад, але "Волока", розуміючи, що без активних дій в атаці гру не спасеш, грала жвавіше і частіше загрожувала воротам суперника. Зрештою, в самому кінці основного часу волочанам таки вдалося зрівняти рахунок у матчі й гру було переведено в додатковий час.

Обидві команди активно відіграли й додаткові 30 хвилин і мали не одну нагоду змінити рахунок на табло, але м’яч побував за лінією воріт тільки один раз: "Волока" скористалася помилкою в обороні суперника і вийшла вперед. Так, "Бояни" могли відігратися, але переграти голкіпера опонентів їм не вдалося і, таким чином, почесний трофей обласного рівня їде до "Волоки"!

Що ж, цього сезону закінчилося вже 2 турніри у великому футболі Буковини, і в обидвох святкували перемоги представники Глибоччини – ФК "Коровія" і ФК "Волока". На черзі – виявлення переможців у Чемпіонаті області і в Кубку буковинських річок…

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →