closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ГО "КСРФФ": урочисто підвели підсумки сезону 2018 року (+Відео)

ГО "КСРФФ": урочисто підвели підсумки сезону 2018 року (+Відео)
Изменить размер a+ a-
1608
0

17 листопада в селі Новосілки в затишному приміщенні районного будинку культури громадська організація "Києво-Святошинська районна федерація футболу" урочисто закрила сезон - 2018. Традиційне нагородження переможців та лауреатів футбольного року на цей раз були органічно доповнені вітальними словами від перших осіб районної влади та керівників обласного і районного футболу, виступами молодих майстрів мистецтв району та неформальним спілкуванням всіх присутніх гостей під час приємного фуршету.

В той день наші футболісти почували себе дійсно "зірками" району, адже на порозі їх зустрічали пафосна червона доріжка та яскраво прикрашений вхід, а вже всередині – дбайливо оформлена фотозона, де кожен міг зробити пам’ятний знімок на згадку про урочисту подію, та ввічливий персонал, який зробив усе можливе, щоб свято футболу вдалося на славу. Приємно, що зала була повністю заповнена людьми, причетними до розвитку "гри мільйонів" в регіоні, і такий традиційний захід нашої федерації, як нагородження переможців сезону, на цей раз викликав немалий ажіотаж та запам’ятається всім очевидцям події надовго. Безумовно, головна заслуга в успішному втіленні цього проекту належить людям, які зробили можливим таке свято, – районній владі в особі голови Києво-Святошинської районної державної адміністрації Мирослави Смірнової та голови Києво-Святошинської районної ради Вадима Гедульянова. Саме завдяки їх допомозі та підтримці цей задум став реальністю. Окрему вдячність ГО "КСРФФ" висловлює ідейному натхненнику цього свята депутату Києво-Святошинської районної ради, президенту SC "Гатне" Олександру Паламарчуку, заступнику голови Києво-Святошинської районної державної адміністрації Михайлу Лєзніку, депутату Києво-Святошинської районної ради Павлу Регану, прес-секретарю Києво-Святошинської районної ради Наталії Цар, начальнику відділу культури Києво-Святошинської районної державної адміністрації Дмитру Гончаренку, директору районного будинку культури Світлані Ляшук та багатьом іншим хорошим людям, які безпосередньо долучилися до організації заходу. Окреме "спасибі" нашим почесним гостям – заступнику голови комітету з питань стадіонів федерації футболу України Вадиму Гольдіну, першому заступнику голови Київської обласної федерації футболу Олександру Нігруці, виконавчому директору Київської обласної федерації футболу Василю Наливайку, які на авансцені стійко витримали довгий марафон вручення заслужених нагород героям футбольного року в Києво-Святошинському районі.

Після урочистого відкриття заходу та виконання державного Славня присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять гравця футбольного клубу "Джуніорс" Богдана Дерделя та всіх захисників України, які поклали життя за незалежність нашої держави. "Приємно відзначити, що наш район відомий своїми спортивними досягненнями, зокрема завдяки вашим перемогам. Футбол – один з найпоширеніших і наймасовіших видів спорту в нашому районі. Командна робота, коли кожен працює заради спільної мети, дає великі результати. І це дає наснаги нам працювати над розвитком спортивної інфраструктури, допомозі футболістам. Бажаю вам чесної ігри і нових перемог", - привітала футбольне товариство Мирослава Смірнова та відзначила, що в наступному році в Києво-Святошинському районі діятиме оновлена програма підтримки футболу. "Пишаюся нашими спортсменами, нашою громадою, нашим районом. Спорт – одна з галузей, яка робить наш район форвардним на Київщині. Зі свого боку ми, як районна влада, усвідомлюємо важливість і робимо все можливе, щоб спорт розвивався. Адже замало просто пропагувати на словах здоровий спосіб життя. Потрібно створювати умови, щоб спортсмени тренувалися у комфортних умовах. Дякую вам за футбольні перемоги, які ви щороку приносите рідному району", - звернувся до присутніх Вадим Гедульянов.

Керівники району відзначили іменними подяками ряд футбольних особистостей району. Серед них були відзначені Боровик Ігор Миколайович – головний тренер ФК "УФАМ" (Білогородка), Буханенко Олександр Олександрович – організатор команди СК "Прогрес" (Крюківщина), Бірюк Дмитро Олександрович – президент СФК "Сокіл" (Михайлівка - Рубежівка), Бердник Валерій Володимирович – організатор команди ФК "Стимул" (Юрівка), Венгер Олександр Миколайович – головний тренер ФК "Кімерка" (Гостомель), Вєрний Михайло Якович – президент СК "Віннер" (Боярка), Гінда Володимир Васильович – голова суддівського комітету Києво-Святошинської районної федерації футболу, Дідич Богдан Тарасович – головний тренер ФК "Дмитрівка", Єськін Юрій Петрович – головний тренер ДЮСШ "Чайка" (ПП Борщагівка), Іванов Володимир Анатолійович – президент ФК "Гореничі", Кириченко Віктор Іванович – директор КП "СК Вишневе", Лахненко Олег Олександрович – спортивний директор ФК "Лука" (Гореничі), Олійник Володимир Миколайович – президент ФК "Ветеран" (Боярка), Удовенко Микола Володимирович – президент ФК "Прометей" (Нове), Федоренко Микола Миколайович – спортивний директор CК "Софія", Шут Сергій Олександрович – президент ФК "Джуніорс" (Шпитьки). В свою чергу, голова ГО "КСРФФ" Валерій Чалий подякував районним очільникам за постійну увагу до розвитку футболу в регіоні та від імені присутніх вручив Мирославі Смірновій та Вадиму Гедульянову пам’ятні відзнаки від футбольної громади району. У вітальному слові керівників Київської обласної федерації футболу Олександра Нігруци та Василя Наливайка прозвучали слова подяки нашій федерації за достойне лідерство в розвитку футболу та заслужене звання обласного флагману серед районних федерацій протягом останніх років у пристоличній області. На підтвердження цих слів вони вручили голові ГО "КСРФФ" Валерію Чалому почесну відзнаку найкращої районної федерації в Київській області в 2018 році, а для юних футболістів презентували новенькі м’ячі, які дісталися дитячим командам "Авангард" (Новосілки) та "Мир" (Боярка).

Валерій Чалий виступив перед присутніми з словами подяки всій футбольній громаді району за прекрасний рік, який запам’ятається чудовими матчами, феєричними перемогами й прикрими поразками, але, без сумніву, через багато років буде що згадати та розповісти онукам: дебют районної команди СК "Чайка" (ПП Борщагівка) на професійному рівні в змаганнях серед команд другої ліги під егідою ПФЛ України, достойно представили наш район в змаганнях на всеукраїнському та обласному рівні "Рубікон" (Вишневе), "Сокіл" (Михайлівка Рубежівка), "Джуніорс" (Шпитьки), "Стара Боярка" та "Музичі", хоча, можливо, не всі з них повністю розкрили свій потенціал, феєрична поява в районі дівочої команди СК "Вишневе", яка з ходу заявила про себе в першій лізі чемпіонату України, вихід в фінал представницького меморіалу Щанова команди "Стара Боярка" (президент – Ярослав Єдаков), дебют вихованця нашого району Дениса Шурмана, новоспеченого арбітра ФІФА на міжнародному рівні, відкриття трьох нових футбольних стадіонів у Забір’ї, Шпитьках та Святопетрівському, спортивних майданчиків у Білогородці, Боярці та Малютянці, сім наших дитячо-юнацьких команд беруть постійну участь в змаганнях Київської міської та обласної ліги, наші ветерани ("Гладіолус" Гостомель – чемпіон, "Нива" ПП Борщагівка – срібні призери) домінують в першості міста Києва (+45), ветерани з СК "Вишневе" (+50) стали фіналістами кубка України в своїй віковій категорії. Власне ГО "КСРФФ" провела в 2018 році футбольний чемпіонат в чотирьох лігах за участю 45 колективів (переможці ФК "Джуніорс" Шпитьки, SC "Гатне", СФК "Сокіл" Михайлівка Рубежівка, ФК "Вишневе-2"), кубок району з футболу (переможець – ФК "Джуніорс" Шпитьки, фіналіст – ФК "Кудрівка" Ірпінь), традиційний передсезонний турнір "Меморіал Чанових" (переможець – ФК "Джуніорс" Шпитьки, фіналіст – ФК "Зеніт" Святопетрівське), фестиваль дитячого футболу для трьох вікових категорій (переможці – СФК "Сокіл" Михайлівка Рубежівка, ФК "Вишневе", ДЮСШ "Чайка" ПП Борщагівка), змагання з футзалу в двох лігах (переможці – SC "Гатне" та ФК "Ветеран" Боярка), з пляжного футболу (переможець – ФК "Зеніт" Святопетрівське), з міні-футболу для ветеранів 35+ (переможець – ФК "Софія" Софіївська Борщагівка).

Окреме "спасибі" нашій районній владі за справжні сучасні професійні м’ячі "Адідас", якими були забезпечені всі районні футбольні команди. Валерій Чалий представив присутнім першу в історії районного футболу дівочу команду СК "Вишневе", яка достойно представляє наш регіон в змаганнях першої ліги чемпіонату України з футболу! Дівчата в повному складі піднялися на сцену, а їх тренерам Олені Покотило, Галині Приходько та Галині Захарченко галантні чоловіки вручили розкішні букети з троянд. В цей чудовий суботній день кожен з переможців футбольного року в індивідуальних та командних номінаціях отримав свою "хвилину слави" та відчув сатисфакцію за вдало проведений сезон на футбольних полях району. Серед нагороджених, зокрема:

Чемпіонат Києво-Святошинського району з футболу серед ветеранів (35+)сезону 2018 року.

3 місце - ФК "Гостинний Двір" (Вишневе)

2 місце - ФК "Ветеран-Вентс" (Боярка)

1 місце - СК "Софія" (Софіївська Борщагівка)

"Кращий воротар": Клименко Юрій (СК "Софія")

"Кращий захисник": Смоловик Роман (ФК "Ветеран-Вентс")

"Кращий нападник": Маткевич Анатолій (СК "Софія")

"Кращий гравець": Сіренко В'ячеслав (ФК "Гостинний двір")

"За волю до перемоги": Олексій Левченко (ФК "Ветеран-Вентс")

Відкрита першість Києво-Святошинського району з футболу серед аматорських команд сезону 2018 року, третя ліга

3 місце - СК "Прогрес" (Крюківщина)

2 місце - ФК "Дмитрівка"

1 місце - ФК "Вишневе-2"

"Кращий воротар" - Антон Легкоконець (ФК "Вишневе-2")

"Кращий захисник" - Олександр Банников (СК "Прогрес")

"Кращий півзахисник" - Євген Донченко (ФК "Вишневе-2")

"Кращий нападник" - Юрій Савченко (ФК "Дмитрівка")

"Кращий бомбардир" - Євген Лагус (SC "Гатне-2")

Відкрита першість Києво-Святошинського району з футболу серед аматорських команд сезону 2018 року, друга ліга

3 місце - СК "Віннер" (Боярка)

2 місце - СК "Забір'я"

1 місце - СФК "Сокіл" (Мих.Рубежівка)

"Кращий воротар" - Денис Штепа (СК "Віннер")

"Кращий захисник" - Дмитро Васильєв (СФК "Сокіл")

"Кращий півзахисник" - Олександр Тичина (СК "Забір’я")

"Кращий нападник" - Антон Ковпак (ФК "Колос" Музичі)

"Кращий бомбардир" - Олександр Ковтун (СФК "Сокіл")

Відкрита першість Києво-Святошинського району з футболу серед аматорських команд сезону 2018 року, перша ліга

3 місце - ФК "Лука" (Гореничі)

2 місце - ФК "Кімерка" (Гостомель)

1 місце - SC "Гатне"

"Кращий воротар" - Юрій Середюк (ФК "Вишневе")

"Кращий захисник" - Олександр Грива (ФК "Лука")

"Кращий півзахисник" - Євген Ільченко (ФК "Кімерка")

"Кращий нападник" - Андрій Давиденко (SC "Гатне")

"Кращий бомбардир" - Віталій Костенко (SC "Гатне")

Відкритий чемпіонат Києво - Святошинського району з футболу серед аматорських команд сезону 2018 року, вища ліга

3 місце - ФК "Гостинний Двір" (Вишневе)

2 місце - СК "Софія" (Софіївська Борщагівка)

1 місце - ФК "Джуніорс" (Шпитьки)

"Кращий воротар" - Ярослав Бурдейний (ФК "Факел" Гостомель)

"Кращий захисник" - Євген Паламарчук (ФК "Гостинний двір")

"Кращий півзахисник" - Іван Кривошеєнко (ФК "Джуніорс")

"Кращий нападник" - Анатолій Сошенський (СК "Софія")

"Кращий бомбардир" - Богдан Трофименко (ФК "Кудрівка" Ірпінь)

Переможцями в традиційних окремих номінаціях за підсумками сезону стали:

"Кращий тренер" - Костянтин Бабич (ФК "Арсенал" Боярка)

"Кращий дитячий тренер сезону 2018 року" - Юрій Єськін (ДЮСШ "Чайка" ПП.Борщагівка)

"Меценат року" - Олександр Паламарчук (президент SC "Гатне")

"Організатор року – для посадових осіб органів місцевого самоврядування" - Ілля Діков (міський голова Вишневого)

"Кращий арбітр сезону" - В'ячеслав Сіренко (Михайлівка Рубежівка)

"Подія сезону – найкращий здобуток на вищому рівні" - команда "УФАМ Мастерс" (Білогородка) – за перемогу на чемпіонаті світу серед лікарів

"Найкраща футболістка" - Єлизавета Аль-Наджім (ФК "Княжичі")

"Разом з командою" (за організацію домашніх матчів) - стадіон "Нептун" Забір’я

"Кубок прогресу" (команді, яка досягла найбільшого прогресу в сезоні) - СК "Софія" Соф. Борщагівка

"Найдисциплінованішій команді" (приз "Fair Play") - Sport Club "Гатне"

"VIP" - гравцем сезону став півзахисник ФК "Джуніорс" (Шпитьки), вихованець боярського футболу Олександр Скороход!

Почесними відзнаками ГО "КСРФФ" були нагороджені:

за вагомий внесок в розвиток футболу в Києво-Святошинському районі – головний тренер ФК "Прометей" Рудик Юрій Дмитрович, за вагомий внесок в розвиток футболу в Києво-Святошинському районі та допомогу команді ФК "Вишневе-2" - меценат футболу Сташків Роман Васильович, за вагомий внесок в розвиток футболу в Києво-Святошинському районі та відкриття стадіону в селі Забір'я - голова Забірської сільської ради Бондаренко Олеся Василівна, за вагомий внесок в розвиток футболу в Києво-Святошинському районі та в селі Михайлівка-Рубежівка - голова Михайлівсько-Рубежівської сільської ради Помазан Андрій Сергійович, за вагомий внесок в розвиток футболу в Києво-Святошинському районі та будівництво стадіону в селі Шпитьки – голова Шпитьківської сільської ради Грищенко Надія Іванівна.

Почесним лауреатом зали слави Києво-Святошинського футболу з врученням пам’ятного диплому став президент СК "Чайка", перший заступник голови Київської обласної федерації футболу Олександр Нігруца – за представництво районного футболу на професійному та аматорському всеукраїнському рівні.

Окремі слова подяки варто сказати організаторам за невеликий, але дуже майстерний концерт за участю вихованців Київської обласної академії культури та мистецтв, Чабанівської школи мистецтв юних співачок Ганни Губатенко, Тетяни Рогової, Софії Поліщук, Олени Кречко, хореографічного ансамблю "Азарт" та рок-гурту під керівництвом Юрія Самовілова. А також велике "дякую" веселому голосу нашого свята ведучому-конферансьє Івану Андерсу. Ось на такій мажорній ноті закінчився футбольний сезон 2018 року в Києво-Святошинському районі, але футбол не зупиняється ні на хвилину. Вже на початку грудня стартує новий сезон – чемпіонатом району з футзалу! Граймо у футбол разом!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →